За трета поредна година превръща град Русе в център за

...
За трета поредна година превръща град Русе в център за
Коментари Харесай

Водещи регионални предприемачи на фокус в програмата на Digital4Ruse 2024

За трета поредна година трансформира град Русе в център за нововъведения и бизнес развиване. „ Доходно здание “ ще бъде хазаин на събитието и на 13 април ще събере водещи специалисти с дълготраен и потвърден опит в областта на цифровия маркетинг, изкуствения разсъдък, киберсигурността и цифровото предприемачество.

Програмата на събитието е ориентирана към разискване на настоящи тематики като европейското финансиране на цифровите трансформации, сполучливи тактики за излизане на интернационалния пазар и създаване на ефикасни цифрови маркетинг тактики. За първи път в историята на Digital4Rusе, конференцията  ще показа изпълнителните шефове на водещи компании и едни от най-големите работодатели на област Русе, които ще споделят своята опит и историята на триумфа си с гостите. Както нормално програмата на събитието ще показа разнообразни формати – от панелни полемики и презентации до новаторския формат " парещ стол ", където лекторите ще бъдат сложени пред директни въпроси и ще би трябвало да дадат съответни решения.

Сред водещите лектори тази година ще бъде и Диана Аврамова, шеф на Областен информативен център-Русе, която ще показа скъпа информация по отношение на дигитализирането на бизнеса посредством европейско финансиране. Първата полемика на тематика „ Дигиталното бъдеще на бизнеса в района “ ще очертае провокациите и ще предложи действителни решения на проблемите, стоящи пред фирмите в Русе в процеса на тяхната цифровизация. Темата за киберсигурност и по какъв начин да защитим бизнеса си в цифрова среда ще бъде прегледана от Пламен Цветанов.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР