За трета поредна година популярни личности ще играят боулинг с

...
За трета поредна година популярни личности ще играят боулинг с
Коментари Харесай

Играй боулинг благотворително в подкрепа на сдружение за конна терапие на деца със специални потребности

За трета поредна година известни персони ще играят боулинг с идея в границите на самодейността „ Подай ръка “. На 17 декември 2022г. всички боулинг зали от веригата MegaXtreme Bowling ще отворят вратите си в поддръжка на съдружие „ Конна терапия “, което оказва помощ на деца със специфични потребности да живеят по-щастливо и пълноценно.

Основател на Сдружението е Веселина Фелдман – психолог и експерт по терапия с коне. Основната активност на организацията е обвързвана с терапия с коне за деца със характерни потребности – с двигателни, поведенчески, когнитивни, прочувствени, обществени и други усложнения

„ Ние работим със ужасно доста доброволци и аз откровено се удивлявам на тези хора, които отделят от времето, от напъните си за това да вървят с нас по този нелек път. Това за мен е голяма мотивация от една страна. От друга страна – усмивките на децата, това, което ние виждаме като резултат от нашата работа, резултатите, които реализираме са извънредно мотивиращи и няма по какъв начин да спрем, тъй като това, което се случва е в действителност неповторимо “, споделя Веселина Фелдман.

Около 70 деца са включени в лечебните стратегии на Сдружението, като с по-голямата част от децата се организират самостоятелни лечебни сесии, само че има и групови лечения за деца, които посещават центъра дългогодишно.

На 17 декември всеки, който желае да поддържа съдружие „ Конна терапия “, може да го направи във всяка от залите MegaXtreme Bowling, като всички доходи от изиграни боулинг игри в този ден ще бъдат дарени за идеята. Официален старт на събитието ще бъде даден в 11:00ч. в боулинг залата в JoyStation в кв. „ Студентски град “.

Първи на пистите ще излязат олимпийската легенда Мария Гроздева, двама от най-успешните български волейболисти Владо Николов и Евгени Иванов, актьорите Весела Бабинова, Диляна Попова и Филип Буков. В самодейността вземат участие телевизионните водещи на bTV Натали Трифонова, Валери Генов, Илия Илиев, както и един от гласовете на bTV Radio - Надежда Василева. Боулинг с идея ще играят още Славена Вътова, първенци по боулинг и млади очаквания в този спорт.

Събитието няма спортен темперамент и в него може да се включи всеки.

Благотворително ще може да се играе в следните боулинг зали:

MegaXtreme Bowling, кв. „ Студентски град “, ул. „ Акад. Стефан Младенов “ №3

MegaXtreme Bowling, SkyCity Mall, кв. „ Гео Милев “, ул. „ Коста Лулчев “ 52

MegaXtreme Bowling, ж.к. „ Люлин “ 6, бул. “ Джавахарлал Неру “ (до Silver Център)

MegaXtreme Bowling, гр. Перник, ул. „ Юрий Гагарин “ №52, ФАНТАСТИКО, ет. 2
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР