За трета поредна година Инициативна група от граждани на Ботевград

...
За трета поредна година Инициативна група от граждани на Ботевград
Коментари Харесай

„Здравей, Здраве!“ в Ботевград на 13 и 14 май

За трета поредна година Инициативна група от жители на Ботевград провежда фестивала  „ Здравей, Здраве! “. Събитието ще се организира на 13 и 14 май в центъра на града. Лекционната част на фестивала „ Здравей, Здраве! “ ще бъде в зала „ Ботевград “ на община Ботевград, а базарът на здравословни артикули и услуги – в намиращото се в непосредствена непосредственост предверие на Народно читалище „ Христо Ботев “.

Под надпис „ Посоки “ ботевградското му издание ще се опита да показа пред локалната аудитория взор върху всичките аспекти към здравословния метод и жанр на живот – във физически, прочувствен, психически, нравствен, фамилен, народностен  проект.

Основополагащ мироглед на е, че за индивида като биологичен тип здравето е естественото и обикновено положение на битие; в качеството му на социална единица животът и здравето на индивида са негово абсолютно рождено право, обезпечено от Основния закон на всяка страна. Като духовна същина и самоосъзнаващо се създание за индивида здравето е фундаментът, върху който той/тя се построява, то е главният му капитал и средство за развиване.

Основна цел на уредниците е, посредством познание и опит да се подкрепи и подтиква процеса на човешкото самоосъзнаване и себереализация, а от там и персоналната отговорност за опазването и подобряването на здравето на всеки човек като субект, и на хората като общество. Предлагайки нова вероятност и по-задълбочен взор към опциите за поддържане на здравето, както и потвърдени способи за възобновяване му и лекуване, фестивалът е отворен за всички.

Осъзнавайки публичната потребност, община Ботевград през цялото време подава ръка за поддръжка на самодейността за осъществяване на фестивала „ Здравей, Здраве! “ в града, предоставяйки безплатно в границите на двудневния формат просторната и комфортна зала „ Ботевград “ в постройката на общината, с прилежащото й техническо съоръжение, както и оповестяване на събитието.

Щедри и загрижени представители на ботевградския бизнес, както и жители на Ботевград и съидейници, поддържат безплатно финансово самодейността за трета година. Благодарение на тяхната поддръжка и религия в правотата на идеята, фестивалът става наличен за всеки жител или посетител на Ботевград, който желае да го посети: БЕЗПЛАТНО – ДОБРОВОЛНО – СПОДЕЛЕНО!

Така Ботевград се подрежда измежду градовете в растящото фамилията на фестивала „ Здравей, Здраве! “, провеждан към този момент допълнително от 20 в цялата страна.
Фестивалът-майка „ Здравей, Здраве! “ в Пловдив е към този момент с 14 годишна история и одобрена традиция. Той е основан по концепция и самодейност на Живко Стоилов (известен преподавател по йога и ведантическа философия, деятел на Дъновисткото придвижване в България и биолог по образование) и съидейници.
Всички фестивални стратегии в календара на събитията за цялата страна могат да бъдат открити на.

Лектор тази година на 14 май ще бъде и Ганета Сагова - издател и основен редактор на Списание 8. Тема на нейната лекция е „ Златната ябълка е в твоята градина.
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР