За трета поредна година децата от няколко детски градини получиха

...
За трета поредна година децата от няколко детски градини получиха
Коментари Харесай

Деца от няколко детски градини в Несебър получиха подаръци

За трета поредна година децата от няколко детски градини получиха дарове от  двете сдружения с нестопанска цел – " Авигея Шаама " и " Верният аставник ", с които Община Несебър си партнира сполучливо в обществената сфера.

По традиция във връзка на Коледните и новогодишни празници, Община Несебър и двете сдружения раздават новогодишни кутии с дарове в разнообразни обитаеми места. Подаръците са дарения от хора от Австрия и Германия, а Сдружение с нестопанска цел " Авигея Шаама " и " Верният аставник " са медиатори на благотворителната акция. Със съдействието на кмета на Община Несебър-Николай Димитров децата от детските градини в гр. Обзор, с. Оризаре, с. Гюльовца и с. Тънково получиха кутии с  лакомства, облекла, играчки, материали за изобразяване и занимателни игри.

По концепция на родители от ОУ “Любен Каравелов “- Бургас децата от ІІІ В клас на същото учебно заведение са провели още една благотворителна самодейност по събиране и закупуване на играчки за малчуганите от ДГ " Пролет “ в с. Тънково.

В навечерието на Рождество Христово по самодейност на кмета на общината - господин Димитров в две от обитаемоте места в общината - Раковсково и  Приселци бяха раздадени тв приемници на възрастни, самотно живеещи хора.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР