За тренировките е ключово, ако целим да постигнем реални резултати,

...
За тренировките е ключово, ако целим да постигнем реални резултати,
Коментари Харесай

Колко често трябва да тренираме, за да видим резултати

За тренировките е основно, в случай че целим да реализираме действителни резултати, да превърнем упражненията в постоянен табиет, съгласно Крис Джордан, индивидът изравен зад известната 7-минутната подготовка.



Кратката онлайн подготовка на Джордан, публично наречена " Официалната седмична подготовка на Джонсън и Джонсън ", се основава на известната форма на фитнес, наречена интервално образование. Тя е проектирана по този начин, че да ви даде оптимално натоварване за малко време, като в същото време работи върху всяка от мускулните групи.

Но най-важното, с цел да видите действителни резултати от тренировките, е да се упражнявате от три до пет пъти седмично.

 Снимка 333840

Изследователи разделят 53 възрастни на две групи, една от които се упражнява две години под наблюдаване сред четири до пет дни седмично, до момента в който другата група тренира йога и баланс по-рядко. В края на изследването трениращите с по-висока активност означават обилни усъвършенствания в работата на сърцето.

" Ние открихме това, което считаме за оптимална доза от верния тип извършения ", декларира в изказване Бенджамин Левин, създател на проучването и професор по вътрешна медицина в университета в Югозападен Тексас.

Както Джордан, по този начин и Левин предлагат кардио на бягаща пътечка, каране на велосипед или подготовка с висок интензитет - като клекове или покачване на краката .

 Снимка 333841

Една примерна стратегия за подготовка през седмицата, съгласно двамата специалисти, включва:
Понеделник : Колоездене и трениране на горната част на тялото, като покачване на ръцете. Вторник : Йога и подготовка за долната част на тялото, като клекове. Сряда : Тичане и подготовка за горната част на тялото, като повдигане на тежести от легнало състояние. Четвъртък : Почивка Петък : Бокс и работа с долната част на тялото, като покачване на краката.
" За да постигнете резултати, е основна последователността ", обобщава Джордан. Каквото и да упражняваме, най-важното е да продължим да го вършим постоянно.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР