За това предупреждава зам.-председателят на ВМРО и общински съветник в

...
За това предупреждава зам.-председателят на ВМРО и общински съветник в
Коментари Харесай

Видео от разказа на шефа на ДАНС за контрабандните канали, Асен Василев, Петя Банкова, Живко Коцев и скъпите подаръци на паркинга на парламента

За това предизвестява зам.-председателят на Вътрешна македонска революционна организация и общински консултант в СОС Карлос Контрера в своята страница във Facebook. Той внесе и писмо до кмета Васил Терзиев с гледище в границите на една-две седмици да се провеждат процедурите и да се откри решение.



А ето и повода:

" Ясно се вижда, че има съществени проблеми с оползотворяването на РДФ горивото, както и с компоста от зелени боклуци. Оказа се, че вместо да се изпраща за оползотворяване, част от РДФ горивото непосредствено се загробва в депото на " Садината ", а договорът за продажба на компост е преустановен и количества се натрупат на площадката на Хан Богров ", разяснява Контрера.

" Смятам, че бързо - в границите на една-две седмици, следва да се разгласят процедури за оползотворяване на РДФ горивото, като се даде опция на оптимално необятен кръг лица да вземат участие, с цел да не ставаме пленник на един или различен циментов цех, а РДФ горивото да се натрупа. Същото е и във връзка с компоста от зелени боклуци - належащо е еластичност, обезпечаване на дълготрайни контракти за продажбата му, тъй като това дава сигурност, както и носи доходи ", добавя общинският консултант от Вътрешна македонска революционна организация.

Прилагаме и наличието на поста и писмото на Контрера:

Не споделям оптимизма на Столична община, че сме надалеч от рецесия с отпадъците, почистването на боклука и чистотата в София!

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР