За тлъста отбора премия от 400 000 евро играли футболистите

...
За тлъста отбора премия от 400 000 евро играли футболистите
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Локо Пд играл срещу ЦСКА за €400 000 премия

За тлъста тима награда от 400 000 евро играли футболистите на Локомотив Пловдив против ЦСКА този уикенд, научи Lupa.bg. Армейците завоюваха с 1:0 семейството си, само че черно-белите надалеч не играха по метода, по който го направиха в Разград против главния съперник на алените за купата - Лудогорец.

Тогава смърфовете изгубиха със същия резултат, само че съвсем не минаха центъра и не насочиха нито един удар към вратата на орлите.

Бонусът за пловдивчани бил обещан от Разград, само че те не съумяха да препънат ЦСКА по пътя към купата.

Вчера 11-кратните следващи първенци на България гостуваха в Бистрица на ЦСКА 1948, който се бори за третото място с Левски.

Мнозина чакаха, че след елементарно извоювания преди дни край за Купата на България нещата ще се развият по сходен метод в интерес на Лудогорец, само че домакините измъкнаха 2:2, което остави ЦСКА на върха с точка преднина два кръга преди края. Оказа се, че зелено-белите са били подтиквани от притежателите - братя Домусчиеви, с по 40 000 евро за победа на човек, само че те им ги икономисаха.

Следващият кръг Лудогорец приема Левски, а ЦСКА е хазаин на ЦСКА 1948, като тези дуели значително ще избистрят картинката към финала на шампионата, който е на 7 юни. Тогава разградчани имат аудиенция във Варна на Черно море, а ЦСКА гостува на безконечния си противник Левски.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР