За тийнейджъри, които мечтаят за мъркащи домашни любимци, има много

...
За тийнейджъри, които мечтаят за мъркащи домашни любимци, има много
Коментари Харесай

Подходящи породи котки за тийнейджъри

За младежи, които мечтаят за мъркащи домашни любимци, има доста подобаващи породи котки, които биха се трансформирали в прелестни домашни другари.

Изборът на подобаваща порода зависи от самостоятелните желания, витални условия и грижи, които младежът може да обезпечи, когато не е на учебно заведение.

Ето някои от най-подходящите породи котки за младежи:

Мейн кунът е подобаващ за момчета и девойки

Това е огромна и обичлива порода котка, която нормално е другарска към деца и други домашни животни. Мейн куните са много преносими и игриви, което ги прави подобаващи котки за дейни младежи.

Вашият младеж ще заобича абисинската котка

Тази порода е известна с енергичния си темперамент и любознание. Абисинските котки са интелигентни, обичливи и обичат да бъдат в центъра на вниманието. Те са идеалните котки за младежи, които желаят котка, която да играе и се забавлява с тях.

Рагдол е подобаваща котка за младеж

 Рагдол е подобаващ за младежите

Тази порода е известна със своята деликатност и успокоение. Рагдолите нормално са нежни и обичливи, което ги прави прелестни за фамилии с деца. Те са търпеливи и спокойни, което е идеално за младежи, които търсят спокоен и балансиран домакински любим.

Британската късокосместа котка ще допадне на децата

Това е умерено дейна порода, която обича да се играе и да бъде в центъра на вниманието. Британските късокосмести котки са обичливи и другарски настроени, което ги прави прелестни за младежи, които търсят компанион за любов и развлечение.

Шотландският фолд е подобаващ за младежи

 Скотиш фолд е подобаваща котка за тийн

Това е занимателна и любопитна порода котка, която е другарска към деца и други домашни любимци. Шотландските котки са игриви и любвеобилни, което ги прави отличен избор за младежи, които желаят деен и радостен домакински любим.

Независимо от избора на порода, е значимо младежите да бъдат подготвени да поемат отговорността за грижите за котката си. Те би трябвало да обезпечат вярно хранене, ветеринарна грижа и задоволително внимание и любов към своя нов другар. Ако се грижат вярно за своята котка, младежите с котки ще имат дълготраен и трогателен другар в своя дом.

Източник: miau.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР