За The Lord of the Rings: The Rings of Power

...
За The Lord of the Rings: The Rings of Power
Коментари Харесай

Защо PETA нападна остро The Lord of the Rings: The Rings of Power

За The Lord of the Rings: The Rings of Power се приказва от години, като най-малко все още точно той е най-скъпият сериал освен на Amazon, само че и изобщо.
 The Lord of the Rings: The Rings of Power, Rotten Tomatoes и всеобщите ниски оценки на сериала
Негативните настроения против The Lord of the Rings: The Rings of Power

Какво се случва с най-скъпия сериал в историята

Въпреки че първият сезон бе признат със смесени усеща и от критици, и от фенове, беше оповестено, че ще има и втори. Снимките за него към този момент текат, само че не и безпроблемно.

От The Hollywood Reporter разбираме, че преди към седмица по време на фотосите на втори сезон на The Lord of the Rings: The Rings of Power е умрял един от конете, употребявани в сериала. Според Amazon повода за гибелта е сърдечен арест.

От поясненията на студиото излиза наяве, че случаят се е случил заран преди фотосите да стартират, до момента в който конят е бил подготвян от треньора си. На място са участвали както ветеринар, по този начин и представител на американската асоциация по човечност. Независимо извършена аутопсия пък е удостоверила, че конят е умрял от сърдечна непълнота.

Животното е било едно от 30 на снимачната площадка, като то е било предоставено от компанията The Devil`s Horsemen, която в 50-годишната си история досега няма регистриран случай на съдбовен завършек на кон по време на фотоси.

Инцидентът, несъмнено, разгневи PETA. Организацията за отбрана на животните атакува Amazon и продуцентите за решението им да употребяват същински коне, а не те да бъдат плод на CGI или пък употребявани механични платформи.

От The Hollywood Reporter напомнят, че един от най-популярните и злополучни произшествия с коне в киното се разгира през 2012 година Тогава на снимачната площадка на сериала на HBO Luck починаха три коня. Нещо, което докара до прекратяването на сериала след първия му сезон.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР