За тези зодии думата вечна любов им звучи доста плашещо.

...
За тези зодии думата вечна любов им звучи доста плашещо.
Коментари Харесай

5 зодии, които са готови да избягат веднага след сватбата

За тези зодии думата безконечна обич им звучи много плашещо. Въпреки, че много хора мечтаят за хубава и щастлива женитба, не всички зодиакални знаци са на това мнение. Когато сватбата привърши и животът продължи по естествения метод, тези зодии към този момент им се върти в мозъка демоничен проект за бягство. Те стартират да проумяват, че с подписа и клетвите си са се врекли за цялостен живот в колегата си, а това ги плаши и паникьосва. Може би схващат прекомерно късно, че любовта не се крие единствено в сватбения автограф. Затова не е по никакъв начин чудно, че такива зодиакални знаци се чудят по какъв начин да се измъкнат от тази обстановка. А в този момент ще разберем кои са те.
1. Зодия Овен
Емоциите пречат на Овните да мислят трезво и неведнъж те прибързват. Могат да се влюбят в някой и да замечтаят за благополучен взаимен живот, подсилен с брак, само че когато това стане факт, те вземат решение, че изобщо не са подготвени на сходна стъпка. Осъзнават, че всичко е било някаква моментна страст, и стартират да се терзаят и изтезават за това тяхно си решение. Затова в случай че някой представител на тази рогата зодия реши да ви предложи брак, доста би трябвало да се замислите дали да приемете.
2. Зодия Телец
Ако един Телец реши, че е влюбен, той е кадърен на всичко. Тази зодия мечтае за брак и благополучен фамилен живот. Доста Телци съумяват да го реализиран. Но поради своята спонтанност, Телецът от време на време прави неверни заключения и прибързва. Ако осъзнае, че може да живее без колегата си, той може да изиска да си тръгне. Ако пристрастеността след сватбата изчезне, Телецът към този момент си мисли какво да направи, с цел да скъса с вас.
3. Зодия Лъв
Огнена зодия, която избира да живее повече в сегашното, в сравнение с да гледа в бъдещето. Рядко си показва да живее дълго време с един човек, а в случай че това би трябвало да е за цялостен живот става към този момент ужасно. Лъвът е подготвен да избяга с гневна скорост, когато осъзнае, че е сключил брак с някого. Затова е доста евентуално скоро след сватбата, Лъвът да стартира да разубеждава своята половинка, че са създали нещо безогледно. Ако Лъвът не е фамилен, то той е буен в леглото. Но когато стартират типичните битовизми, той се усеща като в клетка.
4. Зодия Везни
Постоянното съмнение дали са взели вярното решение ги следва и в брака. За тях дори любовта би трябвало да се претегли и да се видят позитивните и негативните й страни. Тази зодия е много влюбчива, само че това не е гаранция, че след встъпването в брак те ще останат с колегата си вечно. Вътрешно си мислят каква неточност са сторили и са подготвени когато и да е да анулират сватбата. Ако след анализиране на обстановката Везната реши да встъпи в брак, вие би трябвало да знаете, че тя фактически доста ви обича.
5. Зодия Водолей
Луда зодия, която обича разнообразните неща. Скуката може да ги смачка, по тази причина мисълта, че може да заживее  рутинно ги побърква. Ако въпреки всичко се решат да си дадат сърцето и узаконят с автограф, Водолеят незабавно се пита дали е постъпил вярно. Опитва се да се самонавива, че най-сетне е намерил индивидът до себе си, с който да остареят дружно. Но почувства ли, че му е скучно или че другият не играе по разпоредбите му, тази въздушна зодия може да си бие камшика и да си потърси щастието другаде. Имайте поради, че с цел да бъдете дълго време с Водолей, би трябвало да играете по неговата свирка.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР