За тази лесна и изключително ефектна прическа с плитки не

...
За тази лесна и изключително ефектна прическа с плитки не
Коментари Харесай

Прическата, след която всички се обръщат

За тази лесна и извънредно ефектна прическа с плитки не ви би трябвало нищо друго с изключение на четка, няколко фиби, транспарантни ластичета и...точните стъпки!

Стартираме като разресваме добре косата – хубаво е да не е прясно измита, а на най-малко един ден, с цел да е лесна за обработка. Преди да сме почнали да сплитаме косата, сътворяваме лек размер с топиране откъм гърба.
Още от Мода и козметика  гучи ревю Кардиналното решение на Gucci и Dior: завършек на слабите манекенки в ревютата им  мода трендове 2017 2018 биляна Модни трендове есен/зима 2017-18: 12-те най-актуални тренда за новия фешън сезон  нат чанта Нещата, които всяка жена би трябвало да има в чантата си  h Кажи ми каква е формата на устните ти, с цел да ти кажа каква си
След това започваме плитките. Разделяме най-предния кичур на 3 дребни кичура и започваме да преплитаме най-крайните един върху различен. С всяко последващо преплитане взимаме по малко коса и продължаваме да сплитаме в посока обратно, до момента в който не стигнем доникъде на тила. И връзваме косата на опашка с транспарантно ластиче.

Следващата плитка сплитаме по същия метод и още веднъж най-после връзваме на опашка с ластиче. Накрая двете опашки съединяваме, разделяме на 3 бранша и досплитаме на опашка, която омотаваме на кравайче и прикрепяме с фиби.

Време е за финалните елементи. Ако откъм гърба на темето косата ви стои леко разграничена – това е обикновено – пригладете с четката и фиксирайте с фиби. После леко и деликатно придърпайте от всяка плитка малко коса, с цел да стане оптически по-обемна. Придърпайте и в корените, в случай че прецените. Трябва ви малко изпитание, внимание и усърдие, с цел да я нагодите да наподобява тъкмо по този начин, както желаете.

Още за тази луксозна прическа с плитки – вижте във видеото!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР