За сватба се стяга двуметровият гуру на баскетбола Майкъл Джордан.

...
За сватба се стяга двуметровият гуру на баскетбола Майкъл Джордан.
Коментари Харесай

Синът На Майкъл Джордан Се Жени За Българка

За женитба се стяга двуметровият гуру на баскетбола Майкъл Джордан. След броени месеци той ще стане български свекър, откакто едрогърда наша хубавица завъртя главата на огромния му наследник Джефри.

Преди няколко седмици брюнетката с екзотична хубост на име Радина е показала изгората си на родата, като го предиздвикала да прелети океана и да разбере къде се намира България.

Джефри Майкъл Джордан бил мощно впечатлен от постройката на Народния спектакъл „Иван Вазов“ и за първи път разгласили своя фотография с възлюбената си, позирайки пред фонтана, в персоналните си профили. След това заречен някой ден да докара цялата фамилия Джордан на отмора у нас. Това може да се случи по-скоро, в сравнение с баскетболните почитатели могат да си показват. Защото мотивът за визитата в България е формален годеж като в приказките.

„Направил е на Радина предложение за брак и се е показал пред родителите й. Заедно са повече от година, като не се отделят един от друг“, разкриха пред „България Днес“ близки до щастливата нашенка.

Радина Анева отпътува за Съединени американски щати с фантазията да се осъществя там през 2015 година. Още в България тя се запалила по баскетбола и даже имала връзка с американски баскетболист, играл за българския тим.
След като се разделят, тя отпътува дефинитивно за Щатите, където стартира живота си изначало, споделя самата тя. Само за година Радина се изкачва по стълбицата на триумфа и откакто е наета от „Туенти Сенчъри Фокс“ – медийния конгломерат на Рупърт Мърдок, е нараснала до началник на звено.

Това е следващ удар за Радина, която към този момент била по отношение на Джефри. Той се отхвърли от баскетбола през 2012 година, когато напусна тима на Университета във Флорида по „лични причини“.

В изявление синът на Майкъл Джордан споделя, че ще се концентрира върху живота си след баскетбола. През 2013 година, единствено две седмици преди рождения си ден, става част от компанията „Найк“, където е управител на бранш.

Пет години по-късно, още веднъж седмица преди рождения си ден, той предлага брак на нашенката, която безусловно му влезнала под кожата. Тя приема и двамата се сгодяват.

„Изглеждат доста влюбени. Той прави всичко за нея. Запознал я е с татко си, само че Радина е доста деликатна и прикрита по отношение на връзките им. Доскоро даже не споделяше кой е мъжът до нея“, разкриват още българските й другари.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР