За сватба като на Кейт Мидълтън и принц Уилям мечтае

...
За сватба като на Кейт Мидълтън и принц Уилям мечтае
Коментари Харесай

Клюкарката Лили иска сватба като на Кейт Мидълтън - slava.bg

За женитба като на Кейт Мидълтън и принц Уилям мечтае ексрепортерката от „ Папараци “ Лили Ангелова, научи „ Галерия “. И както самата тя означи преди няколко дни – „ Мечтите се сбъдват “.

Миналата седмица някогашната Клюкарка получи неповторим годежен пръстен от своя дълготраен другар – крупния предприемач Станислав Костов. Бижуто коства 2500 евро и е на известна марка, предлагаща висококачествени диаманти. Предложението Лили получи в Дубай, а незабавно по-късно двойката се насочи на сантиментална отмора на Сейшелите.

Заедно с годеника си отседнаха в същия хотелски комплекс, където Кейт Мидълтън и принц Уилям прекараха медения си месец.

Лили постоянно се е възхищавала на херцозите от Кеймбридж и фантазията й е един ден да се омъжи в рокля като на Кейт, а церемонията да бъде кралска. Предвид солидните финансови благоприятни условия на годеника й, Ангелова е напът да сбъдне фантазията си.

Лили и Станислав Костов са дружно от 5 години, а през 2018-а някогашната кореспондентка го подари със наследник. Малкият Мартин ще бъде шафер на сватбата на мама и баща и ще носи венчалните им халки.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР