За страната е важно инфраструктурните проекти да продължат. Следващите месеци

...
За страната е важно инфраструктурните проекти да продължат. Следващите месеци
Коментари Харесай

Мария Габриел във Варна: За разлика от други ние няма тепърва да се учим как функционира ЕП

„ За страната е значимо инфраструктурните планове да продължат. Следващите месеци ще са основни и ние няма да си губим времето занапред да учим коя комисия защо е и по какъв начин се взимат решенията в Европейския парламент.

Директно започваме договарянията за бюджета и би трябвало да приключим процеса - потвърдили сме, че го можем ”. Това съобщи лидерът на листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили за европейските избори Мария Габриел по време на главното предизборно събитие на ГЕРБ във Варна, на което участваха над 2000 души.

Мария Габриел показа, че за нея е чест да води най-хубавия, най-подготвения, най-знаещия и най-можещия тим от претенденти за евродепутати.„ Всеки със своите сили, с опита си, може доста да даде. Гордея се, че в идващия европейски парламент още веднъж Варна ще има своята мощна поддръжка в лицето на всеки един от нас ”, акцентира лидерът на листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили.

„ Искаме България, която се гордее със своето най-голямо благосъстояние – нейните хора, която има просвета, обичаи и цени своите корени. Но и България, която знае с труд и непреклонен дух да гради настояще и бъдеще.На 26 май да подкрепим мощна и уважавана България в Европейски Съюз. Да изпратим българската мощ на Европа – онази, които е минала през вековете и която на 26 май ще спре разделянето “, акцентира Мария Габриел и се ангажира да работи за по-сигурна Европа, която е международен водач.

„ Благодарение на взаимните ни старания Варна и района се преобразиха. Варна освен върна блясъка на морската ни столица. Стана притегателно място за вложения, за нови работни места за младежи ”, посочи Лиляна Павлова.

Кандидатът за евродепутат от листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили добави, че има още доста работа,но има вяра в сполучливата формула - добра локална власт, ясна и безапелационна поддръжка на държавното управление и положителни народни представители в българския и европейския парламент.

„ Можем да създадем положителни неща – за Варна и за българските райони и общини, тъй че да стигнем и до най-малкото обитаемо място, и до всеки жител, до бизнеса и младежите ”, означи Павлова. Според нея в идващите години може да се усили европейската поддръжка и финансиране по линия на районната политика, повече работни места и по-големи приходи посредством привличане на вложители и в същото време поддръжка за българския бизнес и родното земеделие.

„ Варна за мен е идея. Това е градът, в който съм роден и в който пораства детето ми, градът, чиято антична история, богата просвета и съвременен образ ме изпълват с горделивост ”, съобщи претендентът за евродепутат Емил Радев. Той посочи проведената през предишния мандат в Европейския парламент галерия на Варненското златно богатство. По думите му, експозицията се е трансформирала във визитна картичка на Варна в сърцето на Европа.

„ Днес за града ни с възхита приказват доста европейски водачи, измежду тях е и ръководителят на Европейския парламент Антонио Таяни, който пристигна за откриването на осведомителния ми офис ”, напомни Радев, който през годините поддържа доста значими за Варна планове, в това число и кандидатурата й за Европейска младежка столица.

„ Като кмет на Варна за мен е значимо да знам, че България има умело наличие в Брюксел - с цел да продължим да работим сполучливо по европейските фондове и стратегии, с цел да продължим развиването на нашия град с още по-ускорени темпове.

Експертите в листата на ГЕРБ са поръчител за това ”, разяснява кметът на Варна и регионален координатор на ГЕРБ Иван Портних. Той изрази вяра ударното движение на възобновяване на Варна да продължи, а варненските представители в листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили ще работят със същата сила да пазят и отстояват ползите на града.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР