За стотици хиляди левове за щетите след огромния пожар в

...
За стотици хиляди левове за щетите след огромния пожар в
Коментари Харесай

Първи подробности за огромния пожар в Приморско СНИМКИ

За стотици хиляди левове за вредите след големия пожар в Приморско, който изпепели заведение и магазин. На място към момента се прави оглед, само че за момента няма следи от тенденциозен палеж, написа Флагман.

Търговският обект и заведението са изгорели изцяло, само че има огромни вреди и по четириетажната постройка, в която се намират. Бар „ The Place” е благосъстоятелност на двама млади мъже от Приморско - Кристиян Сапунджиев и Иван Гангаров, които от нощес са на мястото.

Те държат заведението от години, не подозират тенденциозен палеж. „ Не мога да разясня цената на вредите, огромни са, да. В момента се прави оглед, чакам проверяващите да си свършат работата “, сподели пред Флагман.бг Иван Гангаров.

в партерното помещение на четириетажната жилищна постройка, ситуирана на ул. „ Лагуна “ № 6 в Приморско. Огънят е сподавен от два екипа на РСПБЗН - Приморско и Царево.



От пожара изгорели бар „ The Place “ и магазин за хранителни артикули дружно със складово помещение. И двата обекта са сезонни, като все още са били зазимени. От случая обгоряла част от фасадата над комерсиалните пространства.

При пожара пострада 68-годишна - непрекъснато пребиваваща в България и живееща на втория жилищен етаж над комерсиалните обекти съветска гражданка.



Жената се уплашила от огъня и напуснала постройката, като при прекосяване през входната врата, ситуирана в непосредствена непосредственост до горящото заведение, получила обгаряния към 10 %.

Жената е откарана до УМБАЛ – Бургас и след медицински обзор е освободена за домашно лекуване. От пожара изгоряло оборудването на комерсиалните обекти.

Причините за случая, както и цената на нанесените вреди са в развой на изясняване. Предстои осъществяването на оглед в светлата част на денонощието.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР