За срам не може да се говори, може да се

...
За срам не може да се говори, може да се
Коментари Харесай

Искрен Веселинов: Не очаквам някой от вън да върне Волен Сидеров

За позор не може да се приказва, може да се приказва за съзнателен дълг, че парламентарната група би трябвало да работи. Трябва да се отчетем в края на мандата с дейности. Проблеми в парламентарната група породиха в навечерието на европейския избор. Нямаше по какъв начин да се оставят нещата по този начин, всеки правеше каквото си желае, а това не може да продължава. Това съобщи Искрен Веселинов от Вътрешна македонска революционна организация по Канал 3.

Не чакам някой от вън да върне Волен Сидеров на председателския пост. Проблема, който искахме да решим, го взехме решение със промяната на управлението на групата. Вътрешна македонска революционна организация е подписало съглашение за ръководство и го следваме, това че не произвеждаме кавги не значи, че сме близки или далечни от ГЕРБ. Не сме се събрали да се обичаме, или да се ненавиждаме, сподели още той.

Българската войска има потребност от ново въоръжение и щом три министерства са дали своят вот за този аероплан, аз не мисля, че мога да имам друго с изключение на чисто схващане, когато гласоподавам за него. На Красимир Каракачанов не му е детското предпочитание да купува F-16, само че той желае въоръжението на армията. Много е хубаво да си приказваме за края на историята, само че той не е пристигнал. Този развой, колкото и да е мъчителен финансово, той би трябвало да върви. Можем да кажем, че това ръководство даде опция да се случат едни планове, които бяха единствено приказка в продължение на 20 години, съобщи Веселинов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР