За специален повод е лесно да се облечете елегантно. Oфициалните

...
За специален повод е лесно да се облечете елегантно. Oфициалните
Коментари Харесай

Как да носите елегантна рокля всеки ден

За специфичен мотив е елементарно да се облечете елегантно. Oфициалните рокли са разпознаваеми, а и можете да си позволите да бъдете по-екстравагантни. Но по какъв начин да носите елегантна рокля всеки ден? Как да изглеждате стилно и да излъчвате класа, до момента в който сте на работа, шопинг или на вечеря с другари? В идващите редове ще научите няколко елементарни трика, за това по какъв начин да изберете и по какъв начин да носите елегантна рокля в всекидневието си.

Изберете вярната кройка

Това предписание важи за всички облекла, само че има в действителност решаващо значение за елегантността на роклята – в случай че тя не акцентира фигурата Ви, няма по какъв начин да изглеждате задоволително стилни. Избягвайте да следвате новите, крещящи трендове в модата. Вместо това заложете на типичен силуети, които са приспособени към актуалната визия.

Добре е мини дамите да носят типичен кройки, като заобикалят мини дължините и подплънките. Макси дамите могат да заложат на дълги поли и огромни колани, които да балансират фигурата. Ако имате добре изразени извивки, не избирайте прекомерно тесни рокли. Добавяйте колан и връхна дреха с колан, с цел да наблегнете талията си.

 iStock/Getty Images

Подберете подобаващи цветове

Дори да обожавате искрящорозово, мъчно бихте изглеждали изтънчено в него. Истината е, че точно цветът на е причина за огромна част от излъчването. Ако желаете малко по-жизнена визия, изберете меки нюанси на алено или оранжево. Със синьо или зелено ще постигнете по-спокойно лъчение. Гамата от черно, сиво и тъмносиньо придава настоятелен тип, а за по-ежедневна визия може да изберете маслиненозелено, бежово или бледорозово.

Внимавайте с материите и направата

Елегантната рокля би трябвало да е направена от качествена материя – тъкмо тя трансформира и най-семплата кройка в незабравим контур. Избирайте първокласни материи, като тънък памук, лен или коприна, които прибавят изтънчен жанр. Стремете се роклята да е с допустимо най-качествена направа – по този начин освен ще изглеждате по-добре, само че и ще имате елегантна рокля, която ще носите дълго време.

 iStock/Getty Images

Елегантна рокля за работа

Ако би трябвало да се облечете елегантно за работа, внимавайте каква рокля ще изберете. Тя не би трябвало да е нито прекомерно небрежна, нито прекомерно съвременна, нито прекомерно лъскава, нито прекомерно секси. Роклята не трябва да е прекомерно впита в тялото, само че и не би трябвало да е прекомерно необятна, с цел да не наподобява напълно ежедневна. Трябва да покрива гърба, да не е по-къса от коленете и да няма прекомерно разголено деколте. Трябва да изглеждате елегантно, само че и плътно, като наложително се обличате съгласно приходите си. Комбинирайте с обувки на ток, а в случай че имате потребност от автентичен подробност, който да приключи визията, сложете красиво украшение или шал.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР