За случай на мъж от Нидерландия, отказал да се ваксинира

...
За случай на мъж от Нидерландия, отказал да се ваксинира
Коментари Харесай

Изповедта на един умиращ от COVID: Съжалявам, че отказах „Астра Зенека“!

За случай на мъж от Нидерландия, отказал да се имунизира с препарата на „ АстраЗенека “ поради боязън да не развие тромби и поради което решение сега се бори за живота си след възпаление с новия ковид, оповестиха медиите в Ниската земя.

Заради този случай от болничното заведение в градчето Хеерлен изпратиха писмо до здравния министър на страната, в което изрично декларират, че пациентът е нямало да стигне дотук, в случай че бе преодолял страха си и се бе имунизирал с оксфордската ваксина.

,,Да, вирусът го нападна, само че това можеше да бъде избегнато. С негово позволение изпращаме фотография от скенер на белите му дробове, от която не е нужно да си пулмолог, с цел да схванеш в какво тежко положение се намират те “, пишат в писмото.

В текста си медиците упорстват, че на този декор решението на държавното управление да задържи повече от 80 хиляди дози от препарата на „ Джонсън & Джонъсн “ е лишено от логичност.

Причината е съществуването на връзка сред тромби и имунизацията на „ Янсен “, която бе оповестена през вчерашния ден от Европейската организация по медикаментите, напомня онлайн изданието El Confidencial.

По думите на медиците изгодите от всеобщата имунизация са „ зашеметяващи “ и обмислят от понеделник в битката против COVID-19 да включат още няколкостотин ваксини на „ АстраЗенека “, които досега са се съхранявали в хладилниците, с цел да не се позволяват повече такива случаи като с въпросния пациент, който е в интензивното и се бори за своя живот.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР