За скандала на Радостин Василев с Лена Бориславова и може

...
За скандала на Радостин Василев с Лена Бориславова и може
Коментари Харесай

Любен Дилов пред Tribune за скандала между Радостин Василев и Бориславова, може ли СОС да продължи без председател

За абсурда на Радостин Василев с Лена Бориславова и може ли СОС да работи без определен ръководител Tribune.bg беседва с депутата от ГЕРБ-СДС Любен Дилов.

Г-н Дилов, изненада ли Ви драмата със закани по телефона сред депутата Радостин Василев и някогашната съветничка на Кирил Петков Лена Бориславова?

Това е смешно. Наистина не й е работа на Лена Бориславова.

Такива връзки!

Имало е и по-страшно -  избухвали са сътрудници и са си изпускали нервите. Първо, беше огромна нецензурност целият коментар от трибуната и по-късно реакцията също беше непремерена. Какво да вършим в този момент, то е и въпрос на образование!

Трябва мярка!

Аз мислех да стана да обясня, че когато се подиграваш на заболели, сакати и хора с психологични прпоблеми, това по Фройд е демонстрация на тъй наречените анално съзнание – най-ниският епат на самоосъзнаването на индивида. Обаче като си показах какво ще последва, си споделих – „ дай да не им го изяснявам ”.

/ Б.р. На Зигмунд Фройд принадлежи хипотезата за петте поредни стадия за развиване на личността – орален, анален, фалически, инертен и генитален./

Запознат ли сте, че съгласно адвокати Столичният общински съвет/СОС/ може да заседава и без определен ръководител?

Да, по този начин е. Това са тълкования, че в случай че няма определен ръководител на СОС, би трябвало да има нови избори. Юристи означават, че това изобщо не е по този начин.

Че би трябвало наложително да има определен ръководител?

Могат да си изберат заместник-председатели от всяка група и всяко съвещание да се води от друг заместник-председател. Без да е ротация.

Това изисква умеене да можеш да правиш болшинства?!

То без болшинства нищо не става. Няма разпоредба, която да мине, без да е подкрепена от 31 съветници.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР