За силния ефект от музиката върху психиката няма две мнения.

...
За силния ефект от музиката върху психиката няма две мнения.
Коментари Харесай

Какво е общото между Тони Бенет и Лейди Гага

За мощния резултат от музиката върху душeвността няма две отзиви. В взаимозависимост от типа на мелодията и силата на звука, тя е в положение и да ни вдигне, и да ни разстрои, а от време на време - и да окаже позитивен резултат в лекуването на някои болести.
 Хранителните магазини, музиката и каква е връзката посред им
Защо пускат музика в питателните магазини

Как въздейства на извършването на покупки ни

Подобен е казусът и с огромния джаз реализатор Тони Бенет, който сега е на 94 години, а от 2016 година се бори с една от най-честите и страшни деменции при възрастните - заболяването на Алцхаймер.

Според лекаря и брачната половинка му точно музиката го държи надалеч от най-силните провали, които заболяването нанася върху душeвността, а точно - загуба на връзка с действителността и страховити моменти на гнет, гняв или меланхолия.

Със сигурност голяма роля във към момента приличното му положението играе и Лейди Гага, която макар болестта и съпътстващите го моменти на дезориентация, продължава да работи с него и сега записват взаимен албум. Дано е мощен колкото предходния им Cheek to Cheek от 2014 година

Според документални фрагменти от техните студийни записи Гага му приказва с къси, елементарни фрази, а на моменти се вижда какъв брой е смутена, само че съумява да резервира хладнокръвие. И за това е нужна мощ.

Именно тя поучава сина на Бенет - Дани, че е добре да светът да разбере за болестта на татко му, и прибавя: " Това е просто още един подарък, който той може да даде на света ".

Защото продължава да работи и съгласно брачната половинка му пеенето е всичко за него. " Много пъти му е спасявало живота. Ако в миналото спре да пее, тогава ще разберем. ", цитират я от Vanity Fair.

Сигурни сме, тъй като осъществяванията му са помагали на нас самите доста пъти.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР