За щастливото събитие в живота си се похвали самата тя

...
За щастливото събитие в живота си се похвали самата тя
Коментари Харесай

Тя е жена на известен български музикант, но го заряза, отиде в САЩ и се сгоди за друг

За щастливото събитие в живота си се похвали самата тя със фотоси в персоналния си профил в обществената мрежа Инстаграм

Хубавата брачна половинка на Борис Солтарийски се сгоди за различен в Маями. Не е ясно по кое време са завършили връзките сред нея и артиста на Слави, само че съгласно мълвата двамата са се разделили още преди 2 години, а от година хубавицата е намерила любовта оттатък Океана, писа " Телеграф ".

За щастливото събитие в живота си се похвали самата тя със фотоси в персоналния си профил в обществената мрежа Инстаграм. Тя качи фотоси от плажа, където новият й обичан й е предложил брак по сантиментален метод и с рози. Момчето не е известно за светските среди, само че от фрагментите излиза наяве, че е млад, а от подарения пръстен на Аделина и че е богат.

По информация бижуто е на стойност към 20 000. Честитките под фотосите не закъсняха, като всички пожелаваха на някогашната госпожа Солтарийска обич и благополучие.

Припомняме ви, че двамата с Борис се срещнаха преди години по време на един от състезанията, проведени от „ Шоуто на Слави “- „ Умна и красива “. Макар Аделина тогава да не завоюва, тя съумя да грабне сърцето на Борис и не след дълго двамата станаха законни съпрузи, след което на бял свят се появи и щерка им Ема, не е известно по кое време двамата са се развели, само че всичко е станало безшумно и добродушно, без медиен звук и кавги.

Дъщеря им живее с майка си в Маями. Но постоянно си идва и у нас, където дружно с баща си се изявяват в разнообразни музикални стратегии. Към момента Солтарийски не е показал нова жена до себе си.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР