За шести пореден път най-голямата верига за търговия на дребно

...
За шести пореден път най-голямата верига за търговия на дребно
Коментари Харесай

Kaufland България с рекорден резултат при сертификацията си като Top Employer за 6 поредна година

За шести следващ път най-голямата верига за търговия на дребно у нас Kaufland България бе сертифицирана като Top Employer от влиятелния интернационален самостоятелен институт Top Employers Institute.

Постижението на компанията да бъде оценена от най-авторитетната международна сертифицираща организация за работодатели, създаващи отлична работна среда за своите екипи, е следващото доказателство за високите стандарти на веригата в ръководството на човешкия капитал, грижата за хората, изискванията на труд и развиването на чиновниците.

„ Щастливи сме, че непрекъснатият ни блян за основаване на сигурна, мотивираща и удовлетворяваща работна среда е мотив за шеста поредна година да бъдем Top Employer. Фактът, че още веднъж защитихме влиятелния документ, и то с извънредно високи резултати, образно демонстрира нашата отдаденост, навременните и целенасочени старания, които поставяме в развиването на нашите сътрудници.

Целта ни постоянно е била да подсигуряваме осъществяването на обещанията, които даваме, а точно да осигуряваме благополучието на сътрудниците ни, както и да поставяме всеобхватна грижа за тях и техните фамилии. Затова и дейностите, които подхващаме, са с тази мисъл. Сертификатът е следващото доказателство, че в компанията устремено следваме мотото ни „ Който не става по-добър, престава да бъде добър “, разяснява Мила Вълкова, старши управител на отдел „ Подбор, работодателска марка и обосноваване и задържане “ в Kaufland България.

Kaufland е сертифициран като Top Employer за шеста поредна година след обстоен разбор и одитиране на всички процеси в областта на човешките запаси в компанията.

Оценката за представянето на ритейлъра като шеф бе направена от интернационално жури от самостоятелни специалисти след съвсем 6-месечен мониторинг, имащ за цел да прегледа детайлно въведените от Kaufland практики, процеси и принадлежности за ръководство на човешкия запас. Универсалният способ за узаконяване на Top Employers Institute се ползва в над 122 страни по света.

Независимото жури изготвя заключението на база общо 20 категории, подлежащи на мониторинг. За непоколебимото показване на Kaufland във връзка с редица от критериите, част от сертификацията, приказва фактът, че компанията реализира оптимален резултат от 100% в 8 категории.

Сред тях са „ Бизнес тактика “, „ Лидерство “, „ Дигитален HR “, „ Работна среда “, „ Работодателска марка “, „ Привличане на гении “, „ Цел и полезности “ и „ Етика и интегритет ”.  Кауфланд работа

И тази година Kaufland България се откроява с резултати, доста по-високи от междинните за 2024 година в световното изследване. При 10 от индикаторите водещият ритейлър регистрира достижения с повече от 10% над нормата, избрана след разбора на резултатите в интернационален мащаб.

Сред тях са „ Вслушване в чиновниците “, „ Въвеждане на чиновници “, „ Привличане на гении ”, „ Удовлетвореност на чиновниците “, „ Дигитален HR “ и други. (Моля виж графика Топ 5 резултата на Kaufland по отношение на нормата)

 Кауфланд работа резултати

Резултатите на Kaufland България през 2024 година за следващ път красноречиво демонстрират ясната наклонност компанията годишно да усъвършенства личното си показване.

Общият ѝ резултат и тази година резервира наклонността за резистентен растеж по отношение на миналогодишните. В съпоставяне с индикаторите ѝ през 2023 година, веригата отбелязва най-значителен прогрес в категориите „ Многообразие, тъждество и приобщаване “ с впечатляващ растеж от над 41%, „ Работна среда “ – с близо 12% и „ Кариера “ – с съвсем 8%.

 Работа в Кауфланд отзиви

„ Щастливи сме, че още веднъж получихме самопризнание от Top Employers Institute. Като шеф, за нас е значимо да сътворяваме непрестанно подобряващи се условия на труд за нашите сътрудници. Тазгодишните резултати от Top Employers Institute демонстрират, че сме на прав път, защото успяхме за следващ път да ги подобрим.

Наградата ни предизвиква да продължим да се развиваме като шеф, с цел да останем привлекателно място за работа за нашите сътрудници и в бъдеще “, сподели Евелин Опел, член на УС на групата Kaufland, сектор „ Човешки запаси “.

„ Изключителните времена изваждат най-хубавото от хората и организациите. И ние станахме очевидци на това в програмата ни за узаконяване Top Employer тази година: извънредно показване от сертифицираните Top Employers 2024.

Тези компании постоянно са показвали, че се грижат за развиването и благосъстоянието на своите екипи. Правейки това, те групово развиват пазара на труда. Горди сме да обявим и отпразнуваме тазгодишната група от водещи работодатели, насочени към хората: Top Employers 2024 “, разяснява изпълнителният шеф на Top Employers Institute Дейвид Плинк.

Сертификатът Top Employer е присъден на Kaufland България, както и на всички останали страни от фамилията на компанията. По този метод с изключение на Top Employer в България, Kaufland за поредна година е и Top Employer в Европа.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР