За шести пореден път Lexus отново е официален автомобилен партньор

...
За шести пореден път Lexus отново е официален автомобилен партньор
Коментари Харесай

Новата звезда на Lexus - RX е партньор на Биеналето във Венеция

За шести следващ път Lexus още веднъж е формален авто сътрудник на "La Biennale di Venezia " и по този метод още един път удостоверява тясната си връзка със света на киното и изкуствата. В същото време новият Lexus RX чества своята премиера на италианския пазар.

„ Горди сме да се върнем във Венеция и чакаме с неспокойствие да изразим полезностите на марката тук “ - сподели Маурицио Перинети, шеф на Lexus Италия - „ Това е влиятелна и значима сцена за премиерата на новия RX, един от най-успешните ни модели. Надяваме се да впечатлим публиката на фестивала с дизайна, качеството, новите технологии и екологичните качества на новия RX. “

При предстоящото стартиране на пазара в края на годината, новият RX ще се предлага в три разнообразни електрифицирани разновидността - като plug-in хибрид RX 450h+, като RX 350h хибрид и за клиенти с по-високи условия за продуктивност, Lexus показва своя първият турбо хибрид, RX 500h.

Цял автопарк от японските коли ще транспортира VIP посетители, артисти, режисьори и публични лица напряко към аления килим. В допълнение към новия RX ще се вземат участие и други модели от гамата Lexus Electrified, в това число напълно електрическия кросовър UX 300e. В сходство със специфичния искра на събитието, LC Cabriolet също е част от автопарка на Биеналето.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР