За шеста поредна година по случай наближаващите светли Рождественски празници

...
За шеста поредна година по случай наближаващите светли Рождественски празници
Коментари Харесай

Добротворци от София организират благотворителна кампания в подкрепа на нуждаещи се в община Мездра /снимки/

За шеста поредна година по случай наближаващите светли Рождественски празници добротворци от столицата, обединени от идеята „ Запази положителното “, провеждат благотворителна акция в поддръжка на възрастни хора в неравностойно състояние и на деца и лица с увреждания, лишени от родителска грижа. 
Ето какво споделиха по този мотив от „ Запази положителното “ на своята страница в обществената мрежа Фейсбук: 
Здравейте, другари! 
Кампанията на „ Запази Доброто “ започва още веднъж! Коледа наближава, а с нея и коледните чудеса. Ако желаете да стоплите сърцата както на възрастни хора в затруднено финансово състояние, по този начин и на деца и лица с увреждания, лишени от родителска грижа, можете да го извършите като се присъедините към нашата идея. 
Желаем да подпомогнем възрастните хора с хранителни артикули, а на живущите в дома за увреждания да подарим това, което са написали в скромните си писма до Дядо Коледа. 
Пакетирани хранителни артикули с обезпечено дълъг период на валидност и желанията от писмата до Дядо Коледа ще одобряваме на следните места и време: 
*Всеки ден до 16.12.22 година от 11:00 до 20:00 ч. в гр. София, Младост 3, Бизнес постройка Metro City, ет. 2 (бул. „ Александър Малинов “ №51, против Mc'Donalds). 
Даренията могат да се изпращат и до автомат на Speedy с адрес: гр. София, Младост 3, бул. „ Александър Малинов “ №51, Бизнес постройка Metro City, адресат - Илияна Мирчева, 0897 941 948
Списък с примерни прокукти вижте 
Списък с желанията до Дядо Коледа може да откриете 
Подаръците би трябвало да бъдат нови и надписани поименно.
Инициативата ще се реализира на 17.12.22 година в Комплекс обществени услуги за деца и лица с увреждания (КСУДЛУ) в гр. Мездра и в селата Моравица, Руска Бела, Дърманци, Лик, Ослен Криводол, Лютиброд, Люти Дол, Боденец, Горна Кремена, Зверино, Крета, Ребърково и други, област Враца. 
Относно въпроси, апелирам, свържете се с нас на персонално известие. 
Телефон за контакти: 0897 941 948, Илияна Мирчева. 
Процесът на работа ще може да следите в нашата страница! Чрез шерването на поста, Вие помагате на акцията да доближи до повече добродетели! 
Нека запазим положителното дружно! Благодарим Ви!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР