За шеста поредна година Нова Броудкастинг Груп е ексклузивен партньор

...
За шеста поредна година Нова Броудкастинг Груп е ексклузивен партньор
Коментари Харесай

Холивуд ще заблести в специалното студио „Треска за Оскари“ по NOVA

За шеста поредна година Нова Броудкастинг Груп е извънреден сътрудник за България на Американската академия за кинематографично изкуство и е единствената медийна компания в страната, която ще излъчи онлайн премиите „ Оскар “. Блясъкът на Холивуд ще превземе ефира на NOVA в навечерието на раздаването на най-престижните статуетки със специфичното студио „ Треска за Оскари “. То ще стартира на 10 март в 23:00 ч., незабавно след края на сантименталното риалити „ Един за различен “ и ще продължи до началото на церемонията. В нощта на 10-и против 11-и март феновете на седмото изкуство ще могат да се насладят на същински кино празник с премиите „ Оскар “ онлайн, единствено по KINO NOVA.

Водещ на „ Треска за Оскари “ ще бъде журналистът Мариян Станков – Мон Дьо. След забележителния зрителски интерес към тематичното студио през 2023 година, тази година наличието ще бъде още по-специално, а киноманите ги чака спираща дъха изненада. Екипът на „ Треска за Оскари “ за първи път влиза непосредствено във филмите, а по какъв метод ще се случи това, феновете следва да схванат на 10 март.

Специалният делегат на NOVA в Лос Анджелис ще бъде Станислава Айви, която ще направи феновете съпричастни с атрактивни моменти от подготовката на церемонията и ще ги води на най-интересните места в Града на ангелите. Тя ще покаже и особеното лице на Холивуд, а какви вълнуващи изненади е подготвила, не пропускайте в специфичното студио „ Треска за Оскари “.

За да разясняват настоящите вести към премиите, аления килим и номинациите в звездната нощ, в студиото ще гостуват някои от най-известните артисти, режисьори, продуценти и кинокритици - у нас и зад океана. Веднага след края на „ Треска за Оскари “, онлайн по KINO NOVA феновете могат да проследят церемонията по раздаването на 96-ите награди на Американската академия за кинематографично изкуство. 

Не пропускайте да гледате специфичното студио „ Треска за Оскари “ на 10 март от 23:00 ч. по NOVA! Проследете и церемонията по връчването на 96-те награди „ Оскар “ онлайн по KINO NOVA в нощта на 10-и против 11-и март.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР