За шеста поредна година Лудогорец не успя да стигне до

...
За шеста поредна година Лудогорец не успя да стигне до
Коментари Харесай

Лудогорец е аут от ШЛ

За шеста поредна година Лудогорец не съумя да стигне до групите на Шампионската лига. " Орлите " отпаднаха в III прелиминарен кръг, откакто бяха отстранени от Динамо Загреб. Като хазаин хърватският гранд завоюва и втория мач - с 4:2, и с общ резултат 6:3 продължава в баражите за груповата фаза.

На ст. " Максимир " Кирил Десподов (45+4 и 49-д) вкара и двата гола за гостите, само че те бяха стъписани от именитите хървати. Йосип Дърмич (12) откри, а Мислав Оршич (27-д и 44) завърши интригата с 2 гола още до почивката. Резултата оформи Бруно Петкович (87).

Главният арбитър Беноа Бастиен също вечно ще бъде запомнен в Разград. Французинът сподели червени картони на Доминик Янков (17), Рик Джонатан (72) и Жан Карничник (86). А това се случва за сефте в историята на " орлите " при Кирил Домусчиев. Накрая нервите на аварийна пейка на разградчани взеха връх и реферът изгони и тийм мениджъра Николай Кирчев.

Лудогорец ще играе плейоф за влизане в Лига Европа сещу литовския отличник Жалгирис, изнемощял след 1:1 и общо 1:6 от норвежкия Бодьо/Глимт.

Тимът на Анте Шимунджа среща литовците на 18 август в Разград, реваншът във Вилнюс е на 25-и. Ако загуби и от този противник, българският отличник ще играе в групите на Лигата на конференциите.

" Направихме неточност за първия гол, случва се. Имаме някои млади футболисти, които не са играли на това равнище. Грешки се случват, това е обикновено. Преди почивката допуснахме голове, само че душевен трябваше да се запазим, тъй като играхме с 10 души. Стоя зад футболистите, които започнаха мача ", сподели Шимунджа.

" Не желая да приказвам за съдията, само че и в Разград той беше техният 12-и състезател. Явно реферът искаше да стане по този начин. Подигра се с Лудогорец. В двата мача надиграхме Динамо. Показахме темперамент, горди сме, раздадохме се. Понякога нещата не се получават по този начин, както желаеме ", призна Десподов.

Последвайте или харесайте вестник " ДУМА " във ФЕЙСБУК --> <--

Споделяйте нашите изявления.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР