За шест месеца отговорното управление на ГЕРБ и Обединени патриоти

...
За шест месеца отговорното управление на ГЕРБ и Обединени патриоти
Коментари Харесай

Симеонов разкри кои е един от най-тежките проблеми на съвременна България

За шест месеца виновното ръководство на ГЕРБ и „ Обединени патриоти ” свърши значително. Това съобщи от парламентарната естрада вицепремиерът по икономическата и демографската политика Валери Симонов, който взе участие в разисквания по отношение на политиката за решаването на демографските проблеми в страната. „ Това е един от най-тежките проблеми на модерна България. Не мога да приема някои упреци на представители на лявата част в залата, че надали не това се дължи на 6-месечното ръководство на съдружното държавно управление на ГЕРБ и „ Обединени патриоти”. Това просто не е съществено. Няма по какъв начин процеси, които се развиват и образуват с десетилетия, да бъдат обусловени в ръководство от 6 месеца. Това няма по какъв начин да стане. Аз присъединявам това към изявленията с политическа устременост, на които не би трябвало да се обръща огромно внимание”, съобщи Симеонов, представен от Фокус.

Той разяснява и изявлението на Георги Гьоков, че отрицателните демографски индикатори мъчно може да бъдат преодолени с ограничения, взети в „ джунглата на това управление” и съобщи: „ Това е неточна подготовка, тъй като следователно против вас в този момент стои един звяр, излязъл от джунглата. Мисля, че нямате такова мнение за мен”.

Вицепремиерът Симеонов не разяснява следващия апел от страна на Движение за права и свободи да подава своята оставка, само че съобщи: „ Въпросът, който обсъждаме в Народното събрание, е задоволително виновен, с цел да бъде обсъждан по този метод. Всъщност, той би трябвало да бъде обсъждан, а не да бъде употребен политически”.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР