За сега няма основания за притеснение от мигрантския натиск. Това

...
За сега няма основания за притеснение от мигрантския натиск. Това
Коментари Харесай

Иван Демерджиев: За сега няма основания за притеснение от мигрантския натиск

За в този момент няма учредения за терзание от мигрантския напън. Това сподели по време на визитата си на българо-турската граница в зоната на отговорност на Гранична полиция Елхово служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев.

" Запознахме се със обстановката и проблемите. За в този момент няма никакви учредения за терзание. Наличните сили се оправят. Има комадировани от към 860 индивида от вътрешната част на страната полицейски сили, които подкрепят гранична полиция. Внимателно, всекидневно следим картината и в случай че има смяна сме подготвени да реагираме с спомагателни сили и с смяна в организацията ", сподели още Дерменджиев.

Според последния доклад на Гранична полиция 98% от незаконния мигрантски поток минава през българо-турската граница. Демерджиев посети границата, с цел да се запознае на място със обстановката. Той е разгледал и граничните уреди.

Над 60 000 опита е имало да бъде преодоляна границата за първите седем месеца на годината. Това са най-вече хора от Сирия и Близкия Изток.

„ Към днешна дата не се постановат спомагателни елементи, само че в случай че има смяна, ще реагираме неотложно “, съобщи Дерменджиев.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР