За седма година в навечерието на най-светлите празници КЦМ 2000

...
За седма година в навечерието на най-светлите празници КЦМ 2000
Коментари Харесай

КЦМ и маестро Марио Хосен с предпразнична изненада за...

За седма година в навечерието на най-светлите празници КЦМ 2000 Груп подарява на своите чиновници, сътрудници, пловдивчани и посетители на града концерт на виртуозния маестро Марио Хосен и струнния оркестър „ Камерата Орфика “. Спектакълът „ Антични арии и танци “ ще се организира на 7-ми декември, петък, в Драматичен спектакъл Пловдив.

За пръв път тази година в залата на театъра ще се преплетат античното и модерното. Музиката, основана преди 4 века и най-иновативните образни технологии ще се срещат някъде по средата на времето, с цел да създадат присъстващите участници в една благотворителна коледна приказка.

Музикалната и образната програмата на концерт-спектакъла ще бъдат разграничени на три елементи. Първата, ще придвижи публиката обратно във времето. Залата ще се преобрази в единственото място, което по това време е можело да успокои душата на Голдберг – християнския храм. Цялото театрално пространство ще потъне в тази ера, посредством техниката проджекшън мапинг.

Втората част ще запознае феновете с aнтични арии и танци и обградени от древногръцка архитектура ще се понесат по композициите на Оторино Респиги. Третата, последна част, ще извиси слуха и зрението на публиката до равнище да прескочи всички граници и да се почувства измежду природата, въпреки седяща на местата си в Драматичен спектакъл Пловдив.

Визуалната част на предпразничния театър на КЦМ 2000 Груп е дело на най-търсения видео актьор в страната Полина Герасимова. Младата авторка основава образни декори за опери и театрални постановки, визуализизации за концерти и други. Пловдивската аудитория познава нейната работа от сполучливия детски мюзикъл „ Снежанка и седемте джуджета “ на Държавна опера – Пловдив.

Тази година концерта още веднъж ще бъде благотворителен. Средствата, събрани от продажбата на билетите ще бъдат дарени за благотворителна идея. Билетите са в продажба на касата на Драматичен спектакъл Пловдив.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР