За Scuderia Ferrari е удоволствие да обяви, че Луис Хамилтън

...
За Scuderia Ferrari е удоволствие да обяви, че Луис Хамилтън
Коментари Харесай

Официално: Хамилтън напуска Mercedes и отива във Scuderia Ferrari

" За Scuderia Ferrari е наслаждение да разгласи, че Луис Хамилтън ще се причисли към тима през 2025 година с дълголетен контракт ". Това бе единственото изречение в формалното изказване на тима, което бе направено през вчерашния ден.

От Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team бяха малко по-словоохотливи, като оповестиха че тимът и Хамилтън ще тръгнат по разнообразни пътища след края на Сезон 2024 на Формула 1, откакто Луис се е позовал уговорка в подписаният с тях през предишния август контракт.

" Тази вест поставя завършек на това, което сега е 17-годишно партньорство във Формула 1 с Mercedes-Benz и 11-годишно партньорство с индустриалния екип ", споделят от Mercedes-AMG PETRONAS F1.

" Имах невероятни 11 години с този тим и съм извънредно горделив от това, което постигнахме дружно ", споделя Луси Хамилтън. " Mercedes е част от живота ми откогато бях на 13 години. Това е мястото, в което израснах, и заради това, решението да напусна беше едно от най-трудните, които в миналото съм взимал ".

" Отдаден съм на 100% да покажа допустимо най-хубавото показване през този сезон и да направя последната си година със Сребърните стрели запаметяваща се ", споделя още Хамилтън.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР