За сблъсъците вчера виновните са президентът, който в последните дни

...
За сблъсъците вчера виновните са президентът, който в последните дни
Коментари Харесай

Александър Иванов от ГЕРБ: Откраднаха протеста от младите и интелигентни хора

За конфликтите през вчерашния ден отговорните са президентът, който в последните дни подвига пестник и зове за протест, както и уредниците на митинга. Откраднаха митинга от младите и интелигентни хора. Извикаха агитките да чупят с чукове и да замерят служителите на реда, чиято работа е да опазват публичния ред. Това сподели в утринния блок на Българска национална телевизия депутатът от ГЕРБ Александър Иванов.

По закон уредниците са отговорни за всяко увреждане на имуществото и за всеки потърпевш служител на реда. Питайте президента Радев дали ще поеме отговорност. Бесилки и ковчези – това ли желае президентът Радев, съобщи Иванов.

В момента съгласно социологическите изследвания ГЕРБ продължава да е първа политическа мощ. Възпроизвеждане на избори в този момент би възпроизвело същата политическа обстановка. Проектът за нова Конституция открива дебата за рестарт на страната. Това желаят българските жители, това желаят младежите, които стачкуват, уточни депутатът от ГЕРБ.

Не виждам ръководство напук. Най-отговорното, което можем да създадем сега, е рестарт на страната и нова Конституция, което беше достоверното искане на митинга. Най-безотговорното е да оставим страната без парламент, както желаят от Българска социалистическа партия, сподели още Александър Иванов.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР