За съжаление все повече хора днес страдат от тревожност. Постоянният

...
За съжаление все повече хора днес страдат от тревожност. Постоянният
Коментари Харесай

До какви болести може да доведе състоянието на ТРЕВОЖНОСТ

За страдание от ден на ден хора през днешния ден страдат от тревога. Постоянният стрес е постоянно срещан и ни залива всеки ден, водейки със себе си и други здравословни проблеми. Колко рискова може да бъде тревогата за душeвността и какви заболявания води със себе си?

Паник офанзиви – постоянно срещани при мнозина, те са един от главните признаци на тревогата. Състояния, които ни плашат и пречат на воденето на естествен метод на живот. Могат да са по-слаби или мощни, зависи от тревогата. Лекуват се благодарение на психолог и избрани лекарства, само че най-много като лишите живота си от стрес.
Разкриха основните аргументи за депресията
Депресия, паника и посттравматично стресово разстройство могат да се развият след болести на сърцето, в това число сърдечна недоста...

Покачване на килограми – чудите се за какво наддавате тегло без да се храните по по-различен метод от преди? Вероятно сте изложени на стрес и тревога. Нормално е поради храносмилателни проблеми и метаболитни нарушавания, породени от тревогата и въздействието ѝ, да покачвате килограми.

Проблеми със съня – когато останете сами със себе си и си легнете, в главата ви стартират да се въртят разнообразни мисли, постоянно отрицателни, свързани с терзания. Тогава вместо да се отпусне, тялото стартира да покачва адреналина и не ви разрешава да заспите. Чувството да ти се спи, само че да не можеш да заспиш, е извънредно. Уморени сте, само че се въртите и нямате пълностоен сън.

Проблеми със сърцето – тревогата може да докара до инсулт или инфаркт. Свързана е с анемия, хипертония, нарушен темп на сърцето. Трябва да намалите равнищата ѝ, с цел да се балансирате и да се чувствате добре.

Възпаления в тялото – които могат да се проявят като гъбички, алергии или друго. Когато сме изложени на прекален стрес, в тялото се случват промени, които могат да отслабят имунитета и да провокират възпаления в организма.
Учени: Почистването на дома е по-добро от посещаване при психолог
Все повече зачестяват случаите на стрес, меланхолия, неприятни страсти и неща, които ви пречат да се справите с ежедневните каузи. Понякога посе...

Главоболие – което минава в мигрена. Това положение се характеризира в часове и дни, минаващи с тъпа болежка в главата, против която не могат да се преборят медикаментите, които приемате. Тя ще отмине, единствено в случай че се отпуснете и оставите тревогата да си иде.

Проблеми с ерекцията при мъжете – те претърпяват по-трудно тревогата и напрежението. Те могат да се демонстрират, потискайки либидото или като проблеми с ерекцията. Те са тясно свързани с прочувственото положение на мъжа. Ето за какво би трябвало да се научите да ограничавате напрежението и тревогата, с цел да не се стига до такива положения.

Неправилно храносмилане – стомашните и храносмилателните проблеми са постоянно срещани, щом стане дума за тревога. Може да се показват в запек или диария, болки, синдром на раздразнените вътрешности, отичане, газове и така нататък Тялото престава да смила вярно храната и това води до проблеми и дискомфорт.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР