За съжаление, сагата продължава, след като всяка наша стъпка се

...
За съжаление, сагата продължава, след като всяка наша стъпка се
Коментари Харесай

Съдът спря акцията по премахването на автокъщата в Борисовата градина

" За страдание, сагата продължава, откакто всяка наша стъпка се саботира, видяхте през вчерашния ден имаше забавен случай, в който целия екип беше излязъл в отпуск, това обаче не попречи на притежателите още сутринта да подадат тъжба в съда с искане за прекъсване на осъществяването и след няколко часа след подаването на жалбата, съдът, който единствено преди 3 месеца позволи и позволи предварителното осъществяване и премахването на противозаконните здания, през вчерашния ден е взел решение да спре това унищожаване. Така че явно ще играем на котка и мишка. Разбира се, ние сме длъжни да осъществим решението на съда ", съобщи Йорданка Фандъкова.

По думите й решението на съда е “интересно”, само че от Следствен отдел към окръжна прокуратура са длъжни да се съобразят все още. Фандъкова се надява, че Върховен административен съд ще вземе решение бързо, с цел да може да се продължи с премахването на противозаконната автокъща.

Главният проектант Здравко Здравков в правосъдното решение е “изказана грижа, че на следващия ден може да завали градушка и да наруши целостта на автомобилите”. По думите му загрижеността на съда не е по повод незаконността на строителството.

“Същият този съдийски състав февруари не беше решил, че тогава може да има студове, виелици или ледени дъждове”, уточни арх. Здравков.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР