За съжаление последния атентат в Америка показа, че няма абсолютно

...
За съжаление последния атентат в Америка показа, че няма абсолютно
Коментари Харесай

Главсекът на МВР с горещи разкрития за последния кървав атентат, опасността за България, отвличането на Адриан Златков и...

" За страдание последния атентат в Америка сподели, че няма безусловно несъмнено място на никое място по света. По стичане на събитията преди пет дни бях на работно посещаване в Ню Йорк. Дори бях на самото място, където е станало нахлуване. Там има доста хора, само че и засилено полицейско наличие. Въпреки това се видя, че няма по какъв начин да спрем тези вълци единаци ". Това сподели основният секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Младен Маринов в предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия, по отношение на терористичния акт в Ню Йорк.

" Все отново жителите на България не би трябвало да изпадат в суматоха. Правим всичко допустимо такова нещо да не се случи и у нас. Това не е единствено до шанс, че у нас не са се случили терористични офанзиви - въпрос и на държавна политика и какви сигнали излъчва самата страна е ", безапелационен е главсекът на Министерство на вътрешните работи.

БЛИЦ напомня, че малко по-рано силовият министър Валентин Радев разказа по какъв начин може да протече възможен атентат у нас .

По мотив идното европредседателство на България той съобщи: " Ще бъдат вземи ограничения за сигурност, само че няма по какъв начин да избегнем неудобствата за самите жители и посетители на София. Няма по какъв начин когато има доста полицейско наличие да няма дискомфорт ".

" Случаят с взривените банкомати през последните дни демонстрират, че има организираност и група, която се занимава тъкмо с това. Този вид закононарушение не е оригиналност, само че сътрудниците работят по случая и се надяваме скоро да има резултат ", разясни Маринов.

За отвличането на Адриан Златков главсекът на Министерство на вътрешните работи съобщи: " На фаза следствие под надзора на прокураурата и персонално на основния прокурор сме. Смятам, че сме свършили много работа, само че за жалост не мога повече да разясня ".

За зачестилите набези над медици и последния случай, който приключи със гибелта на нападателя, Младенов съобщи: " Входът, където бе открит натрупа на Калоян, е със свободен достъп, само че сътрудниците са безапелационни, че има височинни контузии, в резултат на които е настъпила гибелта. Първоначално имаше съмнение, че трупът му е бил подхвърлен, само че те отпаднаха. Какво тъкмо знаем за момчето на този стадий не можем да кажем ".

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР