За съжаление, още не е открит универсален лек за любовната

...
За съжаление, още не е открит универсален лек за любовната
Коментари Харесай

Любовна мъка? Ето как реагират различните зодии

За страдание, още не е открит повсеместен лек за любовната тъга. Така всеки си има своя лична тактика по какъв начин да я преодолее по-безболезнено. Не всички обаче знаят, че постоянно методът за справяне с любовната тъга зависи от зодията.

Овните са горди като всички дейни персони. Те знаят, че всеки е ковач на личното си благополучие. Овните не се усещат комфортно в ролята на жертви, не обичат да се потапят в остарели мемоари и усеща и се стараят да разлюбят някогашния си допустимо най-бързо. Тактиката им е: спиране на всевъзможен контакт и напред към идващото премеждие! Разсейват се да вземем за пример със спорт, другари или сингъл празненства.

Нашият съвет : забавете малко темпото! Направете равносметка на завършилите връзки – може би ще ви е от изгода за една бъдеща връзка.

Шоколад, калорийни бомби, алкохол? Телците избират всичко това едновременно. Лекуват раните си с разнообразни лакомства съгласно мотото: „ Любовната тъга минава през стомаха “.

Нашият съвет : несъмнено, малко самонаграждаване може да усъвършенства настроението и самочувствието ви. Внимавайте обаче то да не прерасне в самосъжаление, тъй като това няма да потуши болката ви в дълготраен проект.

Близнаците са същински мислители. Те проучват, пресмятат и обясняват. След разлъка обичат да се отдръпват сред личните си четири стени и да размишляват върху възприятията си, с цел да се поучат от предишното.

Нашият съвет : правете като Овните и се хвърляйте в нови завършения. Човек не всеки път намира отговор на всичко. А в случай че се пандизите у дома и непрекъснато си блъскате главата, по какъв начин ще намерите новото си благополучие в любовта?

За  Раците  всичко се върти към романтиката. Ако не им върви в любовта, целият свят се прекатурва с главата надолу. И тогава Раците прибягват до всички клишета, свързани с любовната тъга. От реване по цели нощи до маратон от любовни филми на дивана. Нуждаете се от този разхитителен погребален интервал, с цел да може след това да се вкопчите с цялостна мощ в живота.

Нашият съвет: въпреки всичко не потъвайте прекомерно дълго в самосъжаление, с цел да не пострадат другите сфери на живота ви като семейство, другари, работа. А тъкмо в тези области се крият толкоз щастливи мигове, които ще ви оказват помощ да преодолеете болката.

Лъвовете  са мощни и непоклатими – най-малко се стремят да наподобяват такива. След разлъка те се впускат в плевел обществен живот и не се двоумят дълго, преди да стартират нов флирт. В края на краищата по този начин получават признанието, от което се нуждаят.

Нашият съвет : не пришпорвайте нещата и дайте воля на възприятията си. Само по този начин ще осмислите изгубеното си любовно благополучие. Изповядайте се пред другари и умерено пролейте някоя друга сълза, когато сте сами. Човешко е да даваш израз на възприятията си!

Девите  са същински перфекционисти. Външно постоянно наподобяват индиферентни, овладени и по този начин, като че ли не би ги засегнало и най-тежкото любовно отчаяние. Проявяват възприятията си единствено когато са сами.

Нашият съвет : не потискайте страстите си! Позволете на хората от обкръжението ви да узнаят какво ви е. Само по този начин приятелите и околните ще ви оказват помощ да превъзмогнете тъгата си.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР