За съжаление, не са изолирани случаите, в които научваме за

...
За съжаление, не са изолирани случаите, в които научваме за
Коментари Харесай

Защо имението за милионо на Кара Делевин изгоря

За страдание, не са изолирани случаите, в които научваме за пожари по целия свят, които предизвикват доста материални вреди и оставят хора без домове.
 Кара Делевин на 31
Кара Делевин в 26 обстоятелството

Защото някой през днешния ден има рожден ден

Кара Делевин също е изпитала неприятното възприятие за загуби свои парцел поради пожар. В края на предходната седмица имението на актрисата в Студио Сити, Калифорния, е било опожарено.

Според People, къщата на Делевин, която е над 600 кв.м повърхност е била обхваната от пламъци, което е довело до пропадането на покрива. По това време актрисата не е била в къщата, като даже не е била в страната.
 Снимка 622448

Кара Делевин е била в Лондон, където е играела в постановката Cabaret в Playhouse Theatre. Пожарът е горял близо три часа, като в потушаването му са се присъединили 94 пожарникари, написа The Hollywood Reporter.

В резултат на гасенето на пожара, един пожарникар е потърпевш и е бил откаран в болница, като в болница е приключил човек, който е бил в къщата по време на пожара. Към момента не е ясно кой тъкмо е бил в къщата на Кара Делевин.

Самата тя употребява профила си в Instagram, с цел да изрази огорчението и болката си от случилото се. Актрисата използва социалната мрежа, с цел да благодари на всички пожарникари, които са се погрижили никой да не пострада по-сериозно.

Според E! News, родителите на Кара Делевин - Пандора и Чарлс, са дали изясненост към повода за пожара. Бащата на актрисата е споделил пред оператор, че до изпепеляването на къщата се е стигнало след пожар, породен от електрически стълбове в региона. Този пожар обаче бързо се е увеличен поради мощните ветрове.

" Всичко беше в тази къща - целия ѝ живот. Тя я построи. Тя я построи сама ", разяснява Пандора пред публицисти по отношение на случилото се.
 Справя ли се Кара Делевин със зависимостта си към алкохола
Справя ли се Кара Делевин със зависимостта си към алкохола

Миналата година моделът минава през рехабилитация

Кара Делевин закупи имението през 2019 година за 7.8 милиона $, като през 2021 година отвори вратите му за Architectural Digest.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР