За съжаление на всички касапницата по българските пътища няма край.

...
За съжаление на всички касапницата по българските пътища няма край.
Коментари Харесай

Единствено и само в БЛИЦ! Какво чете на телефона си шефката на парламента Караянчева! Ексклузивни СНИМКИ

За страдание на всички касапницата по българските пътища няма край. Всекидневно сме очевидци на редица свиреп произшествия, при които има починали или тежко ранени хора.

Само за през днешния ден Министерство на вътрешните работи излезе с притеснителна информация за трима починали и над 20 ранени при произшествия, станали през миналото денонощие у нас .

Пътните произшествия с пешеходци също не са по никакъв начин малко. Както първо БЛИЦ заяви през вчерашния ден се разигра поредна драма, при която столичен джигит блъсна пешеходец и избяга от мястото на престъплението .

Вчера пък сексапилната ексдепутатка Калина Крумова също взе присъединяване в наболялата за обществото ни тематика. За първи път тя се яви като експерът по пътна сигурност към Министерство на вътрешните работи. Крумова участва на представянето на проучването Индекс на безвредно шофиране SDIndex - Safe Drive Index .

Крумова обаче не е единствената красива и мощна жена във властта, която се интересува и тормози от протичащото се по БГ пътищата.

Репортер на БЛИЦ излови какво четеше ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева по време на дебатите в Народно събрание.

БЛИЦ напомня, че през днешния ден точно в Народното събрание бе решена ориста на проф. Камен Плочев .

Докато седеше на депутатското си място, покрай Менда Стоянова, Караянчева бе отворила на мобилния си телефон следния текст:

„ България е преди всичко по брой починали пешеходци – 96 починали на 1 млн. души. В Европа съотношението е 45 на 1 млн. “.



Оцелялата по знамение Борислава, блъсната от жена на зебра в Пловдив, описа през сълзи за най-големия си призрачен сън

В текста, който Караянчева чете, по-надолу се загатват и областите, където най-често се разиграват трагичните случки.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР