За съжаление на милиони фенове, екранната доктор Хинова вече няма

...
За съжаление на милиони фенове, екранната доктор Хинова вече няма
Коментари Харесай

Деси Бакърджиева гледа болни родители

За страдание на милиони почитатели, екранната лекар Хинова към този момент няма да е част от " Откраднат живот ", разбра HotArena .

Героинята на Деси ненадейно почина в тежка злополука, което изуми и натъжи феновете на сериала.

" Решението да напусна сериала бе групово - мое и на сценаристите. Искахме лекар Хинова да напусне по подобаващ метод. Двамата ми родители са с хематологични болести. Трябва да съм до тях и да им оказвам помощ. Аз също имам здравословни проблеми. И нямаше по какъв начин да продължа повече работа си в сериала ", признава Бакърджиева.
След гибелта на героинята й в " Откраднат живот " хубавицата получава куп известия и позвънявания от познати и непознати, които желаят да й благодарят за невероятната игра.

" Хората страдат за мен. Разплакаха ме с благите си думи.

Получих над 300 позвънявания единствено за ден. И още куп известия в обществените мрежи. Стана ми доста прелестно от казаното за играта ми. Явно оценяваме труда на хората, когато нещата приключат. Радвам се, че публиката продължава да цени българското кино, сериали и артисти. С " Откраднат живот " показахме, че изкуството не е унищожено от пандемията ", споделя пред вестника Бакърджиева. Актрисата е от съвсем самото начало на хитовата поредност. За първи път тя се появява в края на първия сезон на " Откраднат живот ". Деси тогава бе в ролята на млада специализантка, а по-късно се залюби с доцент Мазов.

" Най-неприятният миг е, че се деля при започване на края на финалния сезон - разкрива Деси. - Прекарах пет прелестни години с " Откраднат живот ". Екипът бе страховит! Изключително огромни експерти. Бях се привързала ужасно доста към работата си. С горест се разделих с този план. Всеки един от екипа бе като парченце от часовник. Бяхме се стиковали по необикновен метод. Направихме толкоз доста сезони и серии. Успяхме да срещнем фена с толкоз доста значими послания от живота на лекарите, а това е необичайност за родна продукция. Радвам се, че нашият екип сътвори казус в сериалите, с толкоз доста серии ", споделя лекар Хинова.

Преди да се насочи към актьорската специалност, Бакърджиева е мечтаела да стане доктор. Или по-точно - еластичен хирург. Това не е инцидентно. В родата на хубавицата има няколко медицински експерти. " Моята прапрабаба е приключила медицина във Франция. И аз желаех да изучавам това. Когато пристигна времето да реша с какво да се занимавам, се отхвърлих от медицината. Осъзнах, че това е извънредно виновна специалност. И не е моето предопределение. Затова се насочих към актьорството. В тази сфера ми харесва, че оставяш послания. Даваш доста позитивни страсти на хората, които те гледат ", сподели Бакърджиева.

С ролята си в " Откраднат живот " Деси се трансформира в една от най-харесваните актриси в България. Феновете не би трябвало да страдат за нея, тъй като напълно скоро тя ще се появи на дребния екран в различен план. " Предстои ми нов план. Скоро ще научите повече за него ", добави екранната лекар Хинова, написа Ретро.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР