За съжаление Ангела Меркел има проблеми със здравето, са заявили

...
За съжаление Ангела Меркел има проблеми със здравето, са заявили
Коментари Харесай

Берлин: Ангела Меркел има здравни проблеми

За страдание Ангела Меркел има проблеми със здравето, са декларирали от администрацията на немския канцлер, съобщи ТАСС.

``
реклама

От канцеларията на министър-председателя на Федералната република са обяснили за какво ръководителят на държавното управление в Берлин е седяла, до момента в който е слушала националните химни на своята татковина и Индия по време на нейното публично посещаване в Делхи, а не права, както е по протокол.

" Ние получихме молба от страна на държавното управление на Германия госпожа Меркел да седи и я удовлетворихме ", това от своя страна са показали от администрацията на министър председателят на азиатската страна Нарендра Мори.

Както към този момент писахме, през последните няколко месеца Меркел е получила няколко пристъпа на тремор. Нейното здравословно положение е породило голям брой спекулации. Една от тях е била, че канцлерът е прегърнал чашката.

В същото време до през днешния ден Берлин е коментирал тремора като пристъпи на моментно неразположение.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР