За родените на границата между знаците Скорпион и Стрелец (20-23

...
За родените на границата между знаците Скорпион и Стрелец (20-23
Коментари Харесай

Внимание! Днес може да се наложи да избирате между доброто и злото!

За родените на границата сред знаците Скорпион и Стрелец (20-23 ноември).

Предстои промяната на зодиакалните знаци и промяна на силите. На 22 ноември в 05:06ч Слънцето ще напусне знак Скорпион и ще премине в символ Стрелец. На куспидата на Кентаврите се съединяват инстинктите и пристрастеностите на Скорпионите с игривата натура на Стрелците. Кентаврите от антични времена са считани за велики воини и учители. Хората родени по това време еднообразно добре умеят да стимулират и манипулират другите. Тяхната неповторима мощ оказва помощ да се поеме всяка задача, даже за другите тя да наподобява невъзможна. Практични, само че прочувствени, постоянно реализират задачата си с помощта на ясния баланс сред това, от което се нуждаят и това, което в действителност желаят.

Днес Луната се движи на луфт от 02:28ч до 09:15ч в символ Стрелец. След това минава в символ Козирог, където ще остане до 22:15ч на 23 ноември.

Когато Луната е в Козирог, ставаме по-сериозни. Повишават се самоконтрола, предпазливостта, упоритостта, търпението, консерватизма, отговорност, организацията. С труд се демонстрират страстите, от време на време има предпочитание за усамотение. Искаме да се усещаме продуктивни в нещо материално. Чувстваме повече поддръжка в обществото и бихме желали да имаме общи цели с други хора. Луната в този знак ни прави по-консервативни, по-икономични.

Осъзнаваме кое е тленно и кое с непреходна стойност. Всичко се преглежда от на практика ъгъл, в това число връзките. Подходящо време за създаване на бизнес проекти, избор на вложения, сили и запаси, което ще донесе възвръщаемост. Подходящо е за започване на продължителна и упорита работа, съблюдаване на трудовата дисциплинираност. В този интервал може да вършиме нещо, което е от дълго време сте отлагали. Периодът е удобен за другарство с авторитетни хора от по-старото потомство, за строителство, за закупуване и продажба на недвижими парцели, земя. Ако коленете ви болят, целесъобразно е да поставите компреси.

Ефективно е лекуването на язви, гастрит и други болести на стомаха. Не се предлага хирургическа интервенция в региона на коленете, сухожилията. Избягвайте да ги натоварвате. Лечението, ваденето и протезирането на зъбите да се отсрочи за различен интервал. Неподходящо е за започване на работа, за другарство с началниците и управляващите, приемане на парични средства, субсидии, заеми, заеми.

4 лунен ден от 09:43ч до 10:32ч на идващия ден - Символ на деня е дървото на познанието - денят на грехопадението на индивида вкусил от неразрешения плод. Този ден е добър за усамотение и бездейност. Добре е да се отдадете на спокойна домашна работа и да си починете със фамилията си. Този ден е първият от неподходящите - той се смята за ден на грехопадението на индивида. Възможни са всевъзможни изкушения. Може да се наложи да вършиме избор сред положителното и злото. Ето за какво е належащо да мислите 10 пъти, преди да вземете решение.

За вземането на вярното решение молитвата ще ви помогне. На дейностите на човек, светът стартира да реагира точно в този лунен ден. Ако обръщате внимание на знаците на ориста, то ще можете да определите дали държите верен курс. Количеството контакти следва да се лимитират през днешния ден. Забранено е да се произнасят неприятни думи дори въображаемо, тъй като в този момент имат огромна мощ. Въздържайте да вземате бързи решения. Противопоказна е груповата работа, късане на цветя и рязане на дървета. Може да се подстригвате. Този ден е обвързван с ларинкса, а изхвърлянето само че отрицателна сила води до остеохондроза. Болестите зародили през днешния ден, може да получат затруднение и да бъдат продължителни, в случай че не им се обърне незабавно съществено внимание и не стартират да се лекуват в точния момент. Обикновено протичат тежко.

Ден за обич. Подходящо е за зачатие. Може би душата на някой от предците ви ще се върне във вашето семейство.

Често в 4-тото лунно денонощие човек сънува своите родители. Това значи, че от тях са унаследени някои проблеми, които се нуждаят от срочно позволение.

4-ти лунен ден – знак: Дърво на познанието

Хората, родени през 4-ти лунен ден, още от детството си се демонстрират като самовлюбени и егоистични. Трудно се поддават на образование, инатести, избухливи, постоянно основават доста паники и проблеми на родителите си. В тях има нещо загадъчно. Малко хора в действителност ги схващат и самите те не могат да се схванат. Имат сложен темперамент, изпълнен с голям брой несъгласия. Интересни хора са и притеглят другите към себе си, защото с тях не им е скучно.

С право могат да ги нарекат словесни магьосници, защото са в положение да програмират действителността и с разнообразни думи да въздействат на близките. Трябва да бъдат деликатни с техните изказвания, защото думите им носят извънредно мощен заряд. В някои случаи би трябвало да замълчат, с цел да не се извърнат думите против тях. Основната цел на живота на тези хора е разкриване на галактическите секрети по пътя на вътрешното себепознание.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР