За разлика от професионалните играчи от миналото, в наши дни

...
За разлика от професионалните играчи от миналото, в наши дни
Коментари Харесай

10-те топ къщи на футболисти

За разлика от професионалните играчи от предишното, в наши дни клубовете заплащат на актуалните футболисти доста добре: става дума за милионни заплати. Благодарение на това днешните звезди водят извънредно разхитителен метод на живот, а домовете им са един от очевидните способи да показват благосъстоянието си. Нека разгледаме някои от тези първокласни къщи. Пригответе се да позеленеете от злоба..

 

1.Лионел Меси

Лионел Меси безспорно е един от най-великите футболисти на всички времена.  В момента Меси играе за Пари Сен Жермен, тъй че има дом във френската столица. Но той към момента има парцели и на други места.

 



 

Например Меси има няколко невероятни къщи в Барселона, Испания, където е прекарал по-голямата част от кариерата си. От двете обаче се откроява имението в " най-скъпото предградие " на града. Тук има СПА център, плувен басейн, закрито кино и фитнес зала. А и в имението има футболно игрище в смален размер. Това не е изненада!

 

2. Неймар

 

През годините Бразилия е основала няколко невероятни футболисти: Пеле, Роналдо, Роналдиньо, Ривалдо, Кака, Сократес, Роберто Карлос - изберете сами! Но Неймар несъмнено е звездата на страната сега. До момента на писане на публикацията той е вкарал близо 300 гола в 479 участия, което не е по никакъв начин малко. А бразилският дом на Неймар несъмнено отразява невероятния му гений.

 



 

Да, съотборникът на Меси в Пари Сен Жермен има първокласна вила в Рио де Жанейро, оценена на към 9 милиона $. В обширното имение има масажен кабинет и фитнес зала, както и игрище за плажен волейбол и тенис корт. Освен това на територията на хотела има и хеликоптерна площадка. Виждате ли, Неймар има хеликоптер Mercedes-Benz за 15 милиона $. Трябва да го пази някъде!

 

3. Кристиано Роналдо

 

Въпреки че доста почитатели считат, че Меси е най-хубавият състезател в историята, доста повече са тези, които мислят по този начин за дългогодишния му противник Кристиано Роналдо. Този човек е безспорна машина за голове и през октомври 2022 година вкарва 700-ия си гол в клуба. Това е смайващо достижение. Звездата на Манчестър Юнайтед, с който наскоро оповестиха " бракоразвод ", може да се похвали и с трофей, за който множеството играчи могат единствено да мечтаят. Същото може да се каже и за португалския му дом.

 



 

През 2015 година Роналдо купува остарял склад в Мадейра, Португалия, след което трансформира постройката в зашеметяваща къща. Висока е седем етажа и от нея се открива неповторима панорама към океана. Що се отнася до другите забележителности, имението включва джакузи и два големи плувни басейна. Там ще намерите и футболно игрище. Може ли да е по-добър от този на Меси?

 

4.Хари Кейн

 

Откакто направи пробив в британската Висша лига, Хари Кейн не е поглеждал обратно. До момента на писане на публикацията нападателят на Тотнъм Хотспър има над 280 клубни гола. Освен това е отбелязал 51 попадения за Англия и в интернационалния футбол. Това е забележителна статистика, която сигурно ще нарасне още повече през идващите сезони. Но къде е домът на Кейн?

 



 

През 2018 година Кейн пръсна близо 19 милиона $ за нова къща в Лондон, Англия, която споделя със брачната половинка си Кейти. И е безусловно солидна - даже стълбището крещи за разкош! Мястото разполага със седем огромни спални, закрит киносалон, плувен басейн, фитнес зала, симулатор за голф и хубав двор. Звучи като идеалното място, където да си починете след уморителен мач, нали? Не бихме желали да си тръгнем!

 

5. Робърт Левандовски

 

Въпреки че към този момент е в средата на 30-те си години, Роберт Левандовски към момента е един от най-хубавите нападатели в международния футбол. Сериозно, просто погледнете статистиката на полската звезда - той е вкарал девет гола за Барселона в осем участия в лигата през този сезон. С това броят на головете в кариерата му доближава 523. Впечатляващо, не сте ли съгласни? И като стана дума за това, стигаме до дома на Левандовски в Полша.

 



 

 

 

Да, Левандовски има хубав апартамент във Варшава, който се прави оценка на повече от 9 милиона $. Може и да не е имение, само че въпреки всичко е много необикновено. В края на краищата мястото разполага със личен киносалон и зона за дегустация на вино. Освен това, сходно на Кейн, той разполага и със симулатор за голф. Той е извънредно необятен, изключително в съпоставяне със общоприет апартамент. Гледката също не е неприятна!

 

6. Дейвид Бекъм

 

 Преди да се откаже от футбола през 2013 година, Дейвид Бекъм беше може би най-известният футболист на планетата. Играл е за някои от най-големите клубове в света и е спечелил голям брой титли. Например Бекъм печели шест трофеи от Висшата лига с Манчестър Юнайтед, а по-късно подвига шампионските трофеи на Испания и Франция надлежно с Реал Мадрид и Пари Сен Жермен.

 



 

 Списъкът с къщи на Бекъм е също толкоз впечатляващ. Той има жилища в Котсуолдс, Дубай и Маями, както и зашеметяваща яхта. Но най-голямо внимание заслужава имението му в Лондон. През 2013 година пенсионираната суперзвезда купува къща в града дружно със брачната половинка си Виктория. Струва им над 34 милиона $ и разполага със седем спални, невероятна кухня и красиво стълбище.

 

7. Еден Хазард

 

Макар че Еден Азар не се радва на най-хубавите си времена в Реал Мадрид, той към момента е необикновено надарен състезател. Статистиката приказва сама за себе си - преди да се реалокира в Испания, белгийският изобретателен полузащитник вкара 110 гола за Челси в 352 участия. Това е впечатляваща облага за не-нападател. Но макар битките си в Мадрид, Азар има къща, която малко на брой от съотборниците му могат да надминат.

 


Това е парцел с " футуристична " хармония, който през 2019 година коства на Hazard повече от 12 милиона $. Мястото е задоволително огромно, с цел да включва шест спални, спа център, плувен басейн и закрит киносалон. А и гаражът е голям, което е идеално за белгийската звезда. Виждате ли, той има богата сбирка от мотори - от Aston Martin Vanquish до Audi R8.

 

8. Джеси Лингард

 

Кариерата на Джеси Лингард сигурно е забавна. По-голямата част от времето си той прекарва в Манчестър Юнайтед, като през този интервал има и няколко забавни интервала чартърен. Сега атакуващият състезател се подвизава във Висшата лига за новоизлюпения Нотингам Форест. Лингард несъмнено има гения и уменията да възвърне предходната си форма, която в последна сметка го направи милионер.

 



 

С част от тези пари Лингард си купува първокласно имение в Манчестър на стойност над 2,2 милиона $. И това е много забавна панорама, хора. Това е парцел с пет спални, който включва и невероятна кухня, плувен басейн, закрит киносалон и фитнес зала. Дворът също е страховит. Имайте поради, че таванът в една от спалните, осветлен от звезди, е може би обичаната ни функционалност.

 

9. Стивън Джерард

 

За разлика от доста други модерни играчи, Стивън Джерард през по-голямата част от кариерата си е бил човек на един клуб. Той е икона на Ливърпул, вкарал е 186 гола и е спечелил някои от най-големите награди в играта. След това полузащитникът окачва обувките си след къс престой в Лос Анджелис Галакси през 2017 година Сега той е управител на Астън Вила в Премиършип. Но къде живее Джерард?

 



 

След като напуща Калифорния, Джерард си купува парче земя в покрайнините на Ливърпул, Англия. Смята се, че това му е коствало към 3,3 милиона $. В последна сметка върху имота е издигната обширна къща. Жилищната повърхност е безусловно голяма, както и кухнята. Това е парцел, подобаващ за футболна легенда с четири дребни деца!

 

10. Уейн Рууни

 

Какво ще кажете за лист с похвали? Уейн Рууни е освен рекордьор по голове на Манчестър Юнайтед с 253 попадения, само че и отпред на класацията на националния тим. Към момента на писане на публикацията нито един британски състезател не е надминал неговите 53 гола. Преди да се отдръпна през 2021 година, той беше необикновен нападател. Що се отнася до жилището му Руни има голямо имение в Чешир, Англия.

 



 

Смята се, че цената на парцела, който е издигнат от нулата върху имот от 40 акра, е над 22 милиона $. Рууни и брачната половинка му Колин нарекоха мястото " мини Версай " и ние виждаме за какво! Разполага с шест спални, бар, домашно кино, библиотека, плувен басейн, телевизионна зала, фитнес зала и стая за пури и уиски. Що се отнася до именията на футболистите, това е необикновено.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР