За разлика от маса известни люде, които вчера цял ден

...
За разлика от маса известни люде, които вчера цял ден
Коментари Харесай

Грахич си цензурира дупето

За разлика от маса известни люде, които през вчерашния ден през целия ден се упражняваха по въпроса какво е бъдещето на Слави Трифонов, някогашната му вокалистка Цветелина Грахич не продума нито дума по въпроса и реши да заложи на несъмнено. Само че на нова ария или летен клип, а на голото с тяло. Певицата се пусна както майка я е родила от банята, само че реши да цензурира задните си елементи, като остави всичко останало на показ, в това число и татуировките.



Междувременно същинска война се разгоря в обществените мрежи „ за “ и „ срещу “ Слави Трифонов. Къци Вапцаров, който гостува в шоуто преди броени дни, за д се алва, че не е определен за началник на Българска национална телевизия, написа „ Слави ще ви оправи “ в профила си в обществената мрежа. Коментарът му провокира много лайкове. Почитателите на Къци също изрекоха отзиви за слизането на Трифонов от ефир. Аааа, той към този момент ги оправи - близо 20 години им промива мозъците с чалга и вицове”, “За по малко от 800 дни “, „ Къци, айде да създадем и ние една партия "Риск печели, риск губи ", „ Чакам да стане министър на културата..., че да си събера куфарите “, „ Много на съществено се взе тоя човек, доста! Болестно положение “, разясняват почитателите.

Певецът Стефан Вълдобрев пък разгласи, че нито един път не е сядал на диванчето на Трифонов. Той написа: "За въпросните 19 години и 4176 излъчвания не взех присъединяване нито един път, взех решение да не ставам съизвършител ". Най-емоционална бе Нери Терзиева: Обичам те, Слави Трифонов! Обичам те, когато караш бързо към Пловдив, тъй като едно глухо дете ти е написало, че притежателите на фешън заведение гонят нечуващи деца, защото жестовият език е по-бавен, кафето им се пие по-протяжно и това стопира оборота на сайбията. Когато в тайфа с всички глухи младежи обикаляш шумните кафенета, където пиете бааавно по една вода, тъй като сте заети - учиш езика на хората, обречени на тишина.

Обичам те, когато плачеш, тъй като две от майките на небогати деца, които издържаш, са се скарали за 50 лв.. Обичам те, когато дружно с екипа си почистваш скъпия мокет на резиденция "Бояна " от спуканите балони след абитуриентски бал за сираци, на който сте свирили и пяли без стотинка цяла нощ. Обичам те, че в никакъв случай не се похвали с тези хиляди добрини.И елементарни, че описвам за една мъничка част от тях. За мен е чест да те обичам, Слави Трифонов. И доста, доста желая да си здрав и благополучен “.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР