За разлика от други музикални събития, където снимането е забранено

...
За разлика от други музикални събития, където снимането е забранено
Коментари Харесай

Снимай Burgas Jam и участвай в създаването на уникално видео за неговото първо издание

За разлика от други музикални събития, където снимането е неразрешено или следено, китарният фест Burgas Jam е свободна територия за запалянковците зад обектива. Нещо повече - в случай че извършите фрагменти с добре снимащ телефон или видеокамера по време на събитието, или на финалното осъществяване, когато над 50 китаристи ще излязат дружно на сцената, вие ще станете съавтори на Големия клип на BURGAS JAM.

Изпратете ни това, което сте снимали. След асортимент, най-хубавите фрагменти ще бъдат включени в особено музикално видео - пъстро и прочувствено, което да ни връща когато и да е към фестивала. Разбира се, за операторите ще има приятни изненади и награди.

Нямаме подозрение, че прелестните музиканти и постоянно атрактивната бургаска аудитория ще ви вдъхновят за чудесни фрагменти. След фестивала изпращайте своите видеа на [email protected].

До първото издание на Burgas Jam остават броени дни - 3 септември, 19.00 часа, до Морска гара. Следете за спомагателна информация и любопитни детайлности страницата ни във фейсбук:

https://www.facebook.com/burgas.jam/

Цена на билета - единствено 10 лв.. Търсете в мрежата на Eventim.bg и на Лятна каса - Часовника.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР