За разлика от друг път, когато сме и побеждавали, днес

...
За разлика от друг път, когато сме и побеждавали, днес
Коментари Харесай

Илиан Илиев след равенството: От всички наши първи контроли тази беше изиграна най-добре

За разлика от различен път, когато сме и побеждавали, през днешния ден съм удовлетворен, съобщи треньорът на Черно море Илиан Илиев след първата им инспекция против Черноморец (Балчик), приключила 1:1 на стадион " Младост " във Варна.

Спецът уточни, че това, което е желал е станало - тимът да държи топката, да и я подава и когато я загуби, да пресира съперника. " От всички наши първи контроли тази беше изиграна най-добре ", сподели още той. " В мача през второто полувреме имаше шест момчета от школата и те се показаха добре ", разяснява Илиев. 

Специалистът сподели още, че в проверките на тима в Турция желае отборът да се обиграва, с цел да бъде подготвен за първия кръг. Той добави, че след няколко тренировки се е видяло, че няма по какъв начин пристигналият на проби холандски футболист в Черно море да остане. Треньорът добави, че клубът не бърза да взема някой футболист, а желае, в случай че в действителност излезе нещо забавно, едвам тогава публично може да има нов състезател.

От 17 януари до 1 февруари " моряците " ще са на лагер в Турция. Там са уредени инспекции с полските Медж Легница на 22 януари и Арка Гдиня (24 януари), както и с Вардар Скопие (28 януари) и Олександрия (Украйна, 30 януари).

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР