За разлика от българската общност, която е постоянно под заплаха

...
За разлика от българската общност, която е постоянно под заплаха
Коментари Харесай

Българската общност в Крим подкрепи “Възраждане” за предстоящите избори на 27 октомври

За разлика от българската общественост, която е непрекъснато под опасност в Молдова и Украйна, българите в Крим могат свободно да изразят поддръжката си
 
“Днес е времето да си споделяме истината. И е мъчно, и боли. Не можем да си затворим очите и да мълчим. Времето напредва и става въпрос за бъдещето на България. Днес, когато света се преражда, България, която с люлката на славянската цивилизация има своята задача. Ние, кримските българи разбираме това, милеем за Вас и Ви подсещаме, че не сте сами. Където има един българин, я има България. И това е задача, завет от предците, който носим в сърцето и споделяме със света. В най-сложното време, Господ ни събира, тъй като „ Съединението прави силата ” и «Силата е в единството» ”, това написаха в писмо до “Възраждане ” от районната и национално-културна автономност на българската общественост в Крим.

В текста на писмото се споделя също, че България е прародината за хората от общността и като такава би трябвало да бъде защитавана и защитавана от всички зловредни външни намеси и въздействия.
 
“Длъжни сме да пазим братските връзки с в действителност близки по кръв и дух нации. Вие имате благословението да се борите за спасяването на България. Нека всеки един българин повярва, че времето е пристигнало. Минавали сме през страшни страници на историята, само че България постоянно е оставала почтена. Времето пристигна и през днешния ден всички дружно би трябвало да станем за България. Това са думи на обич и завет, идващи от сърцето. Трябва да се случи възобновление на паметта. Дано стигнат силите за опазване на връзките сред България и Русия, тъй като имаме обща задача.

Затова, дано всеки един българин излезе и гласоподава, дано „ Възраждане ” поведе България по верният път и посока. Трябва всички да носим отговорност. От тук, от Русия, ние кримските българи, виждаме по какъв начин светът се преражда и идва ново време, нова ера на обективен и кротичък свят. И ние осъзнаваме своята роля. Нека и българите в България я почувстват и осъзнаят. Трябва да се грижим за ориста си, имаме дълг пред бъдещето.

Ние имаме вяра, че България може да бъде поведена от смели и мощни български жители, които знаят какво значи историята и завета на дедите ни.

Нека във Ваше лице нашата историческа Родина получи шанса да премине тази страница на историята почтено. Поздравления за смелостта да вървите този нелек път към възраждането на България.
 
Ние ви поддържаме. Ние ви пожелаваме мощ и религия за Възраждането на нашата България! Днес се написа история. Имаме дълг да я пишем дружно! ” се споделя още в писмото.

  “Възраждане ” е с номер 12 в бюлетината!
Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР