За Рамазан Байрам: Радев и Борисов поздравиха мюсюлманите. Президентът Радев

...
За Рамазан Байрам: Радев и Борисов поздравиха мюсюлманите. Президентът Радев
Коментари Харесай

За Рамазан Байрам: Радев и Борисов поздравиха мюсюлманите

За Рамазан Байрам: Радев и Борисов поздравиха мюсюлманите. Президентът Радев поздрави мюсюлманите във връзка празника Рамазан Байрам. Споделеният блян към положително и съпричастност е хубавичко нишка, която от епохи сплотява българския народ, показва президентът.
Споделеният блян към положително и
съпричастност е хубавичко нишка, която от епохи сплотява българския народ и продължава да ни води по избавителния път на вярата, на уважението и толерантността.

Това се показва в приветствието на президента Румен Радев към представителите на мюсюлманското вероизповедание в страната по случай празника Рамазан байрам, оповестиха от прессекретариата на президента.
„ Нека в дни на тествания за целия свят
насърчаваме състраданието и човеколюбието. Повече от всеки път се нуждаем от мъдрост и предвидливост, с цел да градим сполучливо нашето взаимно бъдеще и да съхраним общия ни дом като място на мир и съгласие “, декларира в приветствието си президентът Радев. Държавният глава пожелава на представителите на мюсюлманското вероизповедание в България здраве и благополучие.
С мюсюлманския празник Рамазан байрам
се отбелязва краят на свещения месец Рамазан. Тридневният Рамазан байрам е един от двата съществени ислямски празника. На него вярващите се събират за специфична празнична молитва, вървят си на посетители и употребяват сладки произведения.
И Борисов с привет към мюсюлманската общественост
в България по случай Рамазан Байрам. Да бъде здраве, благополучие и любов за Вас и околните Ви, написа водачът на ГЕРБ във Фейсбук. Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов поздрави мюсюлманската общественост в България по случай Рамазан Байрам.
„ Честит Рамазан Байрам на всички другари мюсюлмани!
Да бъде здраве, благополучие и любов за Вас и околните Ви! Да имате сили за положителното и религия в смисъла му “, написа в профила си във Фейсбук Борисов.



С мюсюлманския празник Рамазан байрам се отбелязва краят на свещения месец Рамазан. Тридневният Рамазан байрам е един от двата съществени ислямски празника. На него вярващите се събират за специфична празнична молитва, вървят си на посетители и употребяват сладки произведения.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР