За Радина Червенова и Коко Каменаров май любовта не е

...
За Радина Червенова и Коко Каменаров май любовта не е
Коментари Харесай

Неочакван обрат между Радина Червенова и Коко Каменаров

За Радина Червенова и Коко Каменаров май любовта не е още напълно затворена страница. Или пък са решили да сътворят своето ново начало?!

Топ говорителката и някогашният началник на Българска национална телевизия минаха през редица персонални премеждия и разочарования, само че в последна сметка още веднъж са един до различен. Така най-малко са се появили неотдавна в центъра на София и съгласно очевидци, са изглеждали радостни и щастливи дружно.

Известно е, че Каменаров прикюлчи с извънбрачната си връзка с близначката Гергана Паси - Михаела Калайджиева, а Радина сподели, че може да дава амнистия даже и за сходни провинения на брачна половинка си, написа "Уикенд ".

Преди няколко дни пък, съгласно изданието, Радина давала скъпи упътвания на Коко, до момента в който паркира новия си мощен джип "Мерцедес " към Народния спектакъл. Преди години той получи присъза за шофиране във очевидно нетрезво положение, като тогава книжката му бе отнета за дълъг интервал. Това бе и главната причина да се раздели прибързано с поста си на началник на Българска национална телевизия

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР