За проява на дребно хулиганство Районният съд в Смолян наказа

...
За проява на дребно хулиганство Районният съд в Смолян наказа
Коментари Харесай

Глобиха 74-годишен французин, хулиганствал пиян

За демонстрация на дребно безчинство Районният съд в Смолян наказа с санкция от 400 лв. 74-годишен френски жител, пребиваващ в село Полковник Серафимово, оповестиха от полицията.

Около 16:00 часа на 28 февруари собственичка на търговски обект, намиращ се на пешеходната зона в Смолян, подава сигнал за нападателно държание на френския жител. Мъжът разхвърлял изложената стока и замервал дамата със сувенирите.

От полицията прецизираха, че пристигналият екип открива самоличността на лицето, което е било във очевидно нетрезво положение. При опит на служителите на реда да задържат французина, той оказва опозиция и удря единия от униформените с предмет по главата.

По време на делото в съда мъжът показва страдание за случая и прави цялостни признания, показаха от съда. Според правосъдния състав мъжът е направил нападателни и публично неприемливи хулигански дейности, които се отличават с надменност и смелост.

Френският жител е осъждан и против него има регистрирани и други полицейски преписки. Преди месец същият мъж насъска куче против майка с малко дете.  

„ Преди да пристигна в село Полковник Серафимово, е живял в село Чокманово, само че след неодобрение на жителите, се е изселил. Не можем към този момент да го поносим, доста е нападателен, пие доста “, сподели кметът на село Полковник Серафимово Христо Мусорлиев. Местните са решили, че в случай че продължава с експанзията, ще създадат подписка, с цел да го изгонят.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР