За прокуратурата не съществува съмнение, че извършителят на шесторното убийство

...
За прокуратурата не съществува съмнение, че извършителят на шесторното убийство
Коментари Харесай

Цацаров: Няма съмнение, че Росен Ангелов е убиецът от Нови Искър

" За прокуратурата не съществува подозрение, че причинителят на шесторното ликвидиране в Нови Искър е Росен Ангелов и че той се е самоубил ", съобщи през днешния ден основният прокурор Сотир Цацаров по време на чуването си на съвещание на Вътрешна комисия.

По думите му в общественото пространство са били изнесени голям брой версии " от хора, които са специалисти, и от такива, които настояват, че са специалисти ".

" Задават се доста въпроси, само че съпоставката на обстоятелствата и на целия доказателствен материал не опровергава тези два извода “, разяснява основният прокурор, представен от " Фокус ".

" Шесторното ликвидиране и последвалото самоубийство на Росен Ангелов в Нови Искър, тъй като за нас то не предстои на подозрение, се преглеждат в едно цяло ", пък съобщи през вчерашния ден шефът на следствието и зам.-главен прокурор Борислав Сарафов на брифинг в Съдебната салата.

Тогава стана явен и претекстът за жестокото закононарушение, лишило шест човешки живота. Освен, че е бил отритнат ухажор, повода за разрива в връзките му с Кети Кюхова е, че той е желал от нея да му даде кодовете за алармата и ключове в някои от домовете на богати хора, които тя е почиствала, а той желал да ограби.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР