За професионалния си празник 8 ноември спецполицаите от ОДМВР-Шумен показаха

...
За професионалния си празник 8 ноември спецполицаите от ОДМВР-Шумен показаха
Коментари Харесай

Шуменски полицаи показаха как се ловят апаши

За професионалния си празник 8 ноември спецполицаите от ОДМВР-Шумен демонстрираха обществено по какъв начин се ловят рискови нарушители. Пред постройката на Районното ръководство във вторник шуменци наблю разнообразни техники за самозащита при нахлуване с огнестрелно оръжие, тактически дейности при задържане на рисков нарушител, арест благодарение на следово куче, освобождение на заложници. Особено зрелищни бяха спусканията по фасадата на полицията, в които спецсилите демонстрираха извънредно добра форма.
 полиция  полиция, куче  trsh0711-11a  Ïîëèöàè îò Øóìåí äåìîíñòðèðàõà êàê ñå ëîâÿò îïàñíè àïàøè
За празника награди за почтена работа получиха 43-ма чиновници на ОДМВР-Шумен. Трима бяха наградени с признателност, останалите с писмена хвалба. От дирекцията регистрират растеж на разкриваемостта на незаконните похищения и тя доближава 53%.

„ Благодаря на всички чиновници за неуморния труд и за всеки момент, в който бяхте по-силни, по-находчиви и по-решителни от злото. Въпреки напрежението и високото движение постоянно сте съумявали да бъдете дружелюбни, съсредоточени, поради което са и постигнатите триумфи на ОДМВР- Шумен в битката с престъпността и безупречното запазване на публичния ред. Пожелавам здраве, благоденствие на вас и вашите фамилии и още доста мотиви за професионално самочувствие!“, обърна се към чиновниците си старши комисар Ялчън Расим, шеф на ОДМВР-Шумен.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР